sommarvärme

Sommaren står helt klart för dörren just nu. Varje eftermiddag är lika varm och solens strålar är underbara! Jag kan inte riktigt få nog.. Lunchen + eftermiddagen spenderades i trädgårdsföreningen med ett gäng från klassen och några till :) Jag, Emma, och Lovisa lunchade lite på vår filt till dom andra kom. Eftersom vi fick sluta så tidigt idag (bara ett prov) så hade vi lång tid att glassa i solen. Vet dessverre inte riktigt vad som händer ikväll. Är grymt sugen på att åka till Gröna Lund, synd att LKPG inte ahr nåt liknande.

Imorgon är det valborg, och planerna är inte alls klara, så ska ringa Natalie nu och få lite mer bestämt tänkte jag.


image34


hurtigbulle

iväg till gymmet direkt!
hörs sen ;)


snabb resume av lördagskväll...

Klockan är riktigt sent.. Jag kom hem från sista Katedralfesten innan sommarlovet nyss. Vårfesten var väl ändå ingen riktigt höjdare. Visst hade vi roligt, dansade och sjöng, men jag skulle velat ha så många fler människor i min närhet där. Innan förfestade vi lite i Emma:s systers lägenhet. Det var roligt i alla fall :)
Just nu vill jag bara ringa till Lowisa, Lovisa och Natalie, men ingen svarar och antagligen sussar alla tre vid den här tiden, det borde jag också göra. Vill prata av mej, och höra tipsen jag behver just nu.
Väldigt flummigt inlägg, men nu har till och med en nattuggla som jag blivit trött och ser riktigt fram emot att krypa ner under täcket.  Godnatt <3

Ännu soligare torsdag än vanligt..

Jag är på så oerhört bra humör. Inget går fel just nu (förutom att mina kläder är skapligt hemska!) och det känns toppen. Fick äntligen VG på matteprovet idag, och på spanskan fick vi sitta ute i solen och jobba. Under "lunchen" gick vi ett gäng och solade i parken bredvid skolan, Underbart. Bara att det är fredag imorgon gör mig totalt sprallig och lycklig. Skamm att jag sitter här och skriver istället för att njuta av solen.

Jag och Natalie har planer på att shoppa lite kläder fårn internet, har hittat några riktiga godbitar.

Vad tycks?
  
    
   
  
  









Ikväll blir det lite mys med några vänner nere vid beachen :) Hoppas på bilder...
PUSS

Älska soool!

Jag kan inte riktigt sluta att le. Vårvädret gör mig underbart lycklig. Det spritter nästan lite i benen när man tänker på allt som väntar med ett helt sommarlov framför oss. Vi hade historiaprov idag, som gick rätt så bra. Med stödordspapper och "gammla" frågor var det ganska enkelt.
Imorrse när jag kom till resecentrum träffade jag Jocke, som alltid när jag har varit hos pappa. Först ut att se hans snaggfrisyr. Första reaktionen var ett skratt men har vant mig mer och mer under dagen. Jag och Lovisa som var helt emot det innan! Men resultatet blev fakstist rätt så bra :)
Vår SH-lärare släppte oss direkt när lektionen började så jag, Jocke, Lovisa och Jakob köpte glass på bosses och gick till Trädgår'n och slappa. Hela eftermiddagen på gräsmattan med vnner är inte helt fel altså. Solen skiner fortfarande och ska ta en promenad med mamma lite senare ikväll. Ska tjata till mej lite bilder från J också, eftersom min mobil har damp och måste lagas eller nåt sånt.
Ska fixa till svenska orden till imorrn nu och skulle behöva läsa 60 sidor i engelskan för att hinna till imorrn, komme rjag göra det? Knappast!
See you Puss

älska vårvädret!

Mitt löfte från igår kommer att brytas... Ingen pose-glad klass idag!
 Ska ta en dusch efter träningen och plugga lite historia innan PrisonBreak börjar ikväll :)¨

(Imorrn ska det tydligen bli ännu bättre väder)


Godnatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött.

Klockan är som vanligt alldeles för mycket och ändå sitter jag här. Har läst sidan 158 i historiaboken ungeför tio gånger nu.. Så Godnatt Sverige och imorrn utlovar jag härliga vår-bilder! Om vädret tillåter och mina vänner ler :)

Lördaag

Vi är inte sånna som i slutet får varran



En låt som egentligen inte alls handlar om lycka, men den får mig att känna mig så oerhört glad och lycklig. Hela låten speglar någon form av sommaren 2007. Jag kan inte sätta fingret på varför, men den är härlig.


 
Jag sitter och försöker kika ut genom den lilla springan vid kanten av rullgardinen, och det lilla jag kan skymta tyder på att det börjar mörkna en aning. Hela dagen har varit ganska så mörk, med tanke på vädret. Jag vaknade runt halv 11 och redan då droppade dropparna utanför fönstret. Så läste några sidor i min engelska bok "about a boy" och njöt i fulla drag av att helgen tillåter långa morgnar under täcket.
Ska jag vara ärlig kan jag njuta en aning av grått väder ibland, det ger inget tvång på att gå ut och en lugn dag i sitt rum är inte helt fel ibland.
Lowisa ringde ganska så direkt efter att jag hade vaknat och vi pratade såklart igenom gårdagen. Ja, det var fest på BQ igårkväll med lite småfest här innan. Träffade trevligt folk och dansade mig genom natten med Lowisa. En och annan händelse som inte behövs att tas upp här... Stämmningen var på topp trots LHC:s förlust tidigare under kvällen.. Jag börjar tveka på om dom kommer hala in guldet nu faktiskt.
Satte mig och pluggade NaturKunskap till provet och fick lite gjort i alla fall. Sen ringde jag Natalie och ungen kom hit lite senare. Jag har bara varit ute en gång under dagen, då puffen skulle ha sina cheese-bööörjare ;) (Burgare)
Sen kollade vi på Bridget Jones dagbok 2, riktigt rolig var den faktiskt. Tycke i alla fall jag, Natalie somnade på min kudde!
                                                                      
Nu ahr hon åkt igen, men jag tackar aldrig nej till lite tid med henne.
Vänskap är till för att hålla länge <3



Ikväll kommer några vänner hit, det blir slappkväll framför Tv:n.. Men nu ska jag coh bea fixa lite mat och greja..
Puss På Folk (:

.

You're confusing me

Mysig fredag!

Matteprovet var kanske inte dagens mysigaste del.. Men att det gick bättre än förväntat och var väldigt kort gjorde ju allt bättre. Idrottslektionen utspelades i Squashhallen. Jag och Lovisa skulle spela på plan 6, för där trodde vi ingen kunde se oss.. FEL! Publik i form av killarna i klassen. Jakob var snällast och köpte cola till oss, bara för att Leo hade bestämt att idag skulle det vara LouLou-dagen idag. Lovisa fick en egen dag, och alla skulle vara tydligen avra extra snälla. Pluspoäng till Jakob ;)
Efter squashen ringde vi våra pappor och åt lunch med dom. Jag föredrar helt klart kinamat framför skolans lasagne.

image19
Sånglektion som var rolig, fick sjunga med Mic idag igen, hur kul som helst.
Och ikväll blir det fest på BQ, hoppas på rolig kväll. Inte så pepp men det kommer säkert sen ;P
Nu ska jag städa rummet och fixa lite grejor...
Ha en trevlig fredagskväll


Opepp!

Länge sedan jag kände såhär. Brukar vara övergående snabbt, men nu håller det i sig! Är helt otroligt opeppad på allt! Vill ni inte läsa ett klag-inlägg är det lika bra att kryssa rutan direkt. Men pallar inte skola nu, och känns som det är flera som känner så. Lärarna kastar tonvis med prov och läxor på oss. Jag vill bara ha sommarlov, ledgit i två månader utan att öppna en enda historia- eller spanskabok. Umgås med Olivia flera veckor i sträck, vara impulsiv, ha grillkvällar i trädgår'n och umgås med sånt folk som gör mig glad. Just nu vill jag bara omge mig själv med sånna människor. Ni vet förhoppningsvis själva vilka ni är.

Att Martin kommer till LKPG i helgen ger ändå en liten ljusglimt i min just nu relativt gråa vardag. Att Natalie har bokat mig på lördag gör också allt en hel del lite bättre. Och umgås hela fredagskvällen med Lowisa, erik och massor andra människor är rätt bra det också.
Så om man subtraherar bort allt NK-plugg som faktiskt måste göras för att över huvud taget godkännas på provet ser min helg riktigt lovande ut.

 My sniggis best friend <3




Lovisa är duktig och sitter o pluggar till spanskaprovet imorrn, trots att min ork är = NOLL ska jag gå ut o försökta göra detsamma.
image18puss på'na

hicka

Sitter just nu med en otroligt jobbig hicka som inte ger sig. JAg ahr haft "hickdagar" sen jag var riktigt liten. En dag i månaden som jag hickar i princip hela dagen. Inte så värst kul att inte kunna säga en enda mening vettigt på hela dagen :P

Vårvädret var verkligen helt och hållet underbart idag. Njaa, inte imorrse när jag gick till busse halv åtta kanske, då var det ganska kyligt ute och till och med frost på fönsterrutorna. Men framåt dagen värmde solen på lite och när jag lämnade skolan och gick hem genom staden fick jag sånna härliga vårkäslor. Jag kom traskandes längs Linköpings soliga gator när jag upptäckte att alla stadens männsiskor satt i alla vrår, på alla bänkar och murar och njöt av våren. Kön till bosses glassbar var oändlig! Träffade bland annat Natalie med en glass i högsta hugg :D

Sov gott folket <3

                                     image16


RSS 2.0