Torsdag

Min dag har varit underbar!

Jag vaknade imorrse i min varma säng klockan nio, för en gångs skull utvilad på mycket länge. Så utan någon som helst svårighet tog jag mig upp och duschade. Efterosm vi hade sovmorgon till 11.40 så kunde jag ta det riktigt lungt på morgonen idag. Rummet skulle städas innan jag gick till skolan, ett löfte till mamma, men det gjordes inte på det mest effektiva sättet, när jag underhölls av en sjuk Natalie på msn under tiden. Men hellre än glad sjuk vän än att städa ett rum, men allra helst en frisk vän.

Till frukost fick det bli pannkakor, som också fick stå för lunchen idag. Jag tror ändå jag blev mer mätt av min frukost än jag skulle blivit av skolmaten.
Jag traskade iväg till skolan och till min stora lycka upptäckte jag att solen lös när jag kom ut, vårkänslorna vaknade till liv på riktigt. Kände mig ännu bättre till mods när jag upptäckte att jag kom i god tid till skolan, det är inte vanligt när det gäller mej.
Förtsa lektionen var engelska. Till en början fick vi se klart filmen "tio orsaker att hata dig", och jag kan inte annat än medeg att den filmen är lika klockren, rolig och träffade varenda gång jag ser den.
Vi gick vidare med siktet inställt på spanska, men vi möttes av en glad Tove som sa att lektionen var inställd. Lovisa, Jocke och jag tog jackorna och gick ut på pormenad istället. Satt på en bänk i St. Lars parken och njöt av en klarblå himmel.

När vi hade slutat fick jag vänta på Lowisa, som slutade senare.. Tur att jag har någon med samma sjuka humor! Eftersom ungen är segast var skolan i princip tom när vi skulle gå hem. Men utanför dörren sprang jag på Henric, så fick en liten pratstund med honom innan vi fortsatte mot staden.  

På kvällen åkte jag till Lovisa och Victor, och vi åt pizza på Grindens och gick sen hem till Lovisa för att titta på Juno och äta godis.
Sen dess har jag suttit och puggat inför seminariet i hållbar utveckling imorrn, som jag inte alls känner mig särkskilt nervös över, vilket jag dock borde göra.
Så förstå att min dag har varit toppen, allt det bra överväger plugget på kvällen <3

Imorgon ska jag först spela laserdome med familjen och några vänner, äta mat med dom och sen träffa Malin, Maria och Emma på stan och fika. Lördagen ska jag träffa Lowisa också så min helg kommer nog bli rätt så lyckad :)

godnatt

Klockan är alldeles för sent, igen, och jag borde sova nu. Men eftersom sovmorgonen imorgon inger lite lugn så känner jag mig inte lika stressad att somna tidigt som vanligt.. Helgen är mycket lockande just nu :) Seminariet kommer vara över, och hållbar utveckling kommer äntligen vara ett avslutat kapitel.
Fredagskvällen kommer till en början spenderas med familj och vänner, i laserdome hallen. Den roligaste "sporten", men enligt Lovisa var det ingen direkt sport. Sedan hoppas jag på att Jocke fixar den där festen så jag kan få umgås med Malin och Emma lite på kvällen, och alla andra på festen såklart.
Lärdagen ska jag spendera med Lowisa, och nu är det tydligen mer officielt att vi blev kallade "partypinglorna", inget smeknamn jag hoppas kommer leva sig kvar så länge. Kvällen är än så länge ganska oplanerad.
Söndagen ska jag viga åt historia-uppgiften, ingen rolig söndag jag har framför mig.

Men som sagt, klockan är alldeles för sent, och nu ska jag sova...

:)

Onsdag redan :O
Veckan har gått otroligt fort så här långt, och lovet också för den delen.. Men London var toppen! Fast bara tre dagar i den staden är egentligen aldeles för kort tid. Bara en liten glimt på ytan av djupet.

Fick skjutts till skolan, som tur va, eftersom Sveriges väder inte alltid är det mest lockande att promenera i. Skolan var ganska så seg, och maten var ändå helt okej idag, det bästa av allt var att vi slutade redan vid 12.40. Alla hade utvecklingssamtal så enligt lärarna var det ingen idé att ha lektion, enligt oss också :D Jag och jocke väntade kvar med Lovisa till hennes mamma kom, gulligaste mamman som kom ihåg mej, sen drog vi oss in mot stan och kebabben. Daniel, vincente och Lovisa kikade förbi och vi gick och provade glasögon.

Sen tog jag bussen till Lowisa där Erik höll till :) Jag pluggade, dom .. slappade. 

Nu sitter jag hemma igen och pluggar, eller snarare "pluggar". Seminarie i temat hållbar utveckling på fredag som känns ganska så jobbigt och tufft just nu..
Åter till böckerna!

Hemkommen!

Efter flyg, bil, tåg, taxi och en del springande sitter jag hemma vid min dator igen. London har varit  alldeles underbart, och staden levde verkligen upp till mina förväntningar. Ett återbesök är inget tvekan, det är ett måste!! Just nu är ett annat måste sömn med tanke på att skolan drar igång imorgon igen. Bilderna kommer så snabbt som möjligt imorgon imorgon eftersom jag själv är ganska nyfiken på dem.

Sov gott!

plugg..




Mitt hälsotillstånd är för tillfället: Halsont, för övrigt relativt normalt!

Ska strax sätta igång att plugga lite för seminariet, men jag tycker inte alls de är roligt, ser inget intresse över huvud taget. Det gör allt så mycket svårare!!! Kan i pricip bara tänka på London just nu.



PLUGGA KARROW!

Godnatt!

00.46
Och jag borde sov nu egentlgien, fick inte mycket sömn inatt.

Jag har läst ut Linas kvällsbok 2 idag, för andra gågen! Jag kan liksom inte riktigt få nog av hur Emma  Hamberg beskriver alla känslor och händelser så levande, så att jag känner mig som en del av själva handlingen.
Är snart klar med Svenska-artikeln och Matten nu också, dock inte jobbat på seminaret över huvud taget idag. Det får bli imorgon.

Jag börjar inse nu att Londonresan är verklighet, men jag kommer nog inte riktigt förstå det innan jag står framför Big Ben med Natalie vid min sida.

Shoppa!
 - Mjukisbyxor
- Linne/T-shirt
- Underkläder
 - Stora, mysiga tröjor (Vill helst ha en oxford-university, får se vad jag hittar)
- Örhängen !!!
(Vågar knappt hoppas på en Skinjacka, men jag är i stort behov)

Känns som min plånbok kommer vara relativt lätt efter den här resan när jag skådar denna lista.

Nu måste jag se till att bli bra i min hals, så idag har jag proppat mig full med olika tabletter, drycker, piller! Hoppas på resultat till imorgon uppdatering angående hälsan kommer.

Godnatt <3


3 dagar till london

Måndag - förtsa dagen på lovet!

Efter mågna diskussioner fram och tillbaka bestämde vi oss till sist för att åka på fest i M-slätt. Jag mötte upp Daniel, Anton och Emma för att ta 213, där vi senare upptäckte att de flesta vägar börjar på får-. Vi fick nästintill chansa när vi hoppade av på en av alla får-gator, vilket senare visade sig vara rätt. Och så började vi gå, in bland hus och lekparker, promenerande par och hundar, men inte en festlokal så långt ögat kunde nå. Tydligen hade vi gått åt helt fel håll.
När vi äntligen hittade fram till det rätta stället, fick vi meddelandet att festen redan var sluta, jaha, klockan halv tio. Så det var bara att sätta sig på bussen hemmåt igen, med siktet inställt på att ta en fika, då vi kom på att det var söndag, och allt var stängt!
Våra planer på fest slutade som en shoppingtur på Yngves Livs och hem till mig med Emma och Jocke som sov över. Och nu har jag även upptäckt att min säng är alldeles för liten för två personer :)
Nya upptäckter är dock att Jocke klär både i rosa tröjoa och tröjor med mussepigg tryck! bilder kommer ;)

Mina dagar fram till Torsdag blir plugg, ska ringa Martin en sväng för en fika och ta en promenad med Lovisa.

Ringde också till Malin och Maria i sälen nyss, det verkar inte gå så bra för dem, då dem just trillat när vi pratade. Men det lät i alla fall som dom hade trevligt :)

(Shopping-tips till london är välkommet)

Martin är hemma

En helt vanlig lördag, egentligen inte alls speciell. Eller?
Vad ska man göra för att en dag ska vara speciell då? Resa till antarktis och klappa en pingvin på axeln, jo det är ju lite speciellt. Men att se till alla små godheter livet har att bjuda på gör mitt liv mer rikt.
En helt vanlig lördag, med lite extra godheter.. Kvällen spenderas med familjen för att titta på melodifestivalen och äta kyckling padang, mumms. Jag blir utkörd från lägenhten, mamma ska ha "röjfest" för vännerna, hon hoppades på en skymt av melodifestivalen i alla fall, så kanske inte en röjfest i sånna fall.

Mitt lov fram till torsdag kommer bestå av högar med pugg som ligger och väntar just nu. Projektet hållbar utveckling är inget jag kommer sakna när vi avslutar det vecka 9. Just nu väntar ett seminarie som inkluderar ett antal olika ämnen, en artikelskrivning i svenskan och en inlämningsuppgift i historia. Lärarna har ju lyckats pressa in ett matteprov och en novellanalys i vårt redan tajta schema, dom lyckas ju alltid ;) Men på Torsdag eftermiddag lämnar jag Sverige bakom mej för ett par dagar med Natalie vid min sida. Första gången i London och förväntningarna är höga.

Martin kom hem igår igen, och  han stannar hela veckan. Äntligen lär jag kunna stjäla en stund av hans dyrbara och eftertrakade tid.

Nu börjar 80-tals hittsen dunka inne i vardagsrummet, och som tur är blir jag strax hämtad och skjuttsad till pappa. Det är dags för mig att avlägnsa mig för en slapp hemmkväll.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0