work out

Nyss hemkommen från träningen. Och oj vad gymmet var dött idag. Kanske 5 personer eller nåt sånt som tränade, och löjligt nog blir jag förbannat seg när det inte är nåt annat folk och tränar. Var hungrig redan när jag gick dit, så efter lite kondition höll jag på att svimma av hunger. Fick bli en snabb & mumsig kebab här nere på hörnet, pinsammt nog börja dom nog känna igen mig där snart, är där alldeles för ofta.

På väg hem ringde Natalie den lilla gullungen! Hon ville att jag skulle följa med ut till landet, vilket jag verkligen ville, men dessvärre inte kunde.. Syrran har varit borta på läger och kommer hem idag, och hon har bokat in mig för ett yatzi-spel ikväll. Hoppas jag kan åka till hennes land nån annan gång, saknar mysiga kvällar med henne!


Nu ska jag duscha, trycka i mig en onyttig chokladmuffins och hoppas på att Nattpuffen kommer hit om en stund.
Puss på ledighet

Ny Header

Helt ny design på bloggen, vilket känns underbart =D Blev supernöjd, nu är det bara lite småslipning kvar att fixa till. Tack vare Olivia vars kompis Louise är duktigt på att fixa till headers ser min blogg ut som den gör idag.

Har inte haft möjlighet till att blogga pga av att vi håller på att flytta. INternet kommer med tiden.

Nu ska jag träna, fast ja är hungrig, aja, köpa mat på vägen hem.

Xoxo

teeest

teeeesting

Hemma

Blev lite smått förvånad när jag såg att Olivia inte uppdaterat sin blogg sen jag åkte, men som tur är har hon nog haft bättre för sig idag och det känns ju betryggande. Hur som helst har vi haft lika roligt som vanligt, även om vädret inte varit så sommaraktigt kanske. Ses ju som tur är snart igen, Gotland om två veckor, och där kommer även en viss Malin och en viss Emma att befinna sig. Känns som det inte kan bli mycket mer än en lyckad resa. 

Nu ska jag kolla på Allsång på skansen! och nej, ni har inte blivit helt veckovilla, vi har den inspelade versionen ;) Tur, eftersom vi missade det första programmet när vi var ute och cyklade Olives och jag. 


Ha det finfint, och känner jag er, saknar jag er med stor säkerhet!




heey



Söt-kusinen med lite temperament, men ja gillar'n ändå! =)

morning

Förlåt för dålig uppdatering, men min bloggork är liksom lite bortblåst. Väntar på min nya design med spänning,kanske blir lite roligare att skriva om man känner att bloggen är fin.
Idag beger vi oss hemmåt Linköping igen i alla fall, men först blit det lunch hos mormor.

Nu ska vi fixa oss i ordning, hör av mig när jag är hemma igen.
Puss


Torsdag

Godmorgon !
Har vaknat för länge sen, Olivia ska till tandläkaren och är redan på väg dit, så idag fick vi bli väckta. Jag hade tänkt följa med, men blev inte så sen och nu sitter jag här med dåligt samvete. Ajaj, tänkte jag skulle sitta där och titta på'na när hon gapar så stort hon kan, men hann liksom inte bli färdig. Förlåt Olives! Ok?! 

Igår efter lunchen hos mormor satt vi och undrade vad vi skulle hitta på resten av dagen. Mamma och Mormor började prata om "Torpa stenhus" och gick igång på idén att vi skulle spendera eftermiddagen på ett kulturellt sätt. Så vi åkte dit, tog en fika och sen gick vi in i den gammla borgen. Det var riktigt kul faktiskt. Personlig guide fick vi också, och Olivia vart liiiite rädd när hon berättade om grå frun, vem blev inte? ;P 

Senare på eftermiddagen satte jag mig bakom ratten för första gången. Wiiiiiiiiiiiiiiihooo ! !  Hur roligt som helst ! Gick bra om jag ska tycka själv. Idag blir det ännu mer körning..

Och ikväll blir det bingo med mormor, hoppas på storvinsten.
(Sjukt nog åter vi hem redan imorgon)





halloj !

Lite snabb uppdatering =D berättar mer om dagen senare, nu blir det att fixa fransk manikyr med Gullet!
Ny bloggdesign är på väg, känns underbart !

In little country...

Förstod ni min ordvits? Jag är hur som helst i småland nu =)
Så fort vi kom hit blev jag och Olivia satta i arbete, tacos lagande åt hela armén här hemma. Men det gick riktigt bra, om man bortser från lite bränd köttfärs. Vilket är en ganska liten sak, om man tänker på att Olivia båda har fått spagetti att börja brinna och få fiskpinnar att börja simma igen. Då har man lite otur i köket, milt sagt.

Nu ska vi tydligen sova, me jag ska kolla modet i kussens nya fridatidning, yeeey.

Godnatt


miss this

Torsdag

Min dag har varit underbar!

Jag vaknade imorrse i min varma säng klockan nio, för en gångs skull utvilad på mycket länge. Så utan någon som helst svårighet tog jag mig upp och duschade. Efterosm vi hade sovmorgon till 11.40 så kunde jag ta det riktigt lungt på morgonen idag. Rummet skulle städas innan jag gick till skolan, ett löfte till mamma, men det gjordes inte på det mest effektiva sättet, när jag underhölls av en sjuk Natalie på msn under tiden. Men hellre än glad sjuk vän än att städa ett rum, men allra helst en frisk vän.

Till frukost fick det bli pannkakor, som också fick stå för lunchen idag. Jag tror ändå jag blev mer mätt av min frukost än jag skulle blivit av skolmaten.
Jag traskade iväg till skolan och till min stora lycka upptäckte jag att solen lös när jag kom ut, vårkänslorna vaknade till liv på riktigt. Kände mig ännu bättre till mods när jag upptäckte att jag kom i god tid till skolan, det är inte vanligt när det gäller mej.
Förtsa lektionen var engelska. Till en början fick vi se klart filmen "tio orsaker att hata dig", och jag kan inte annat än medeg att den filmen är lika klockren, rolig och träffade varenda gång jag ser den.
Vi gick vidare med siktet inställt på spanska, men vi möttes av en glad Tove som sa att lektionen var inställd. Lovisa, Jocke och jag tog jackorna och gick ut på pormenad istället. Satt på en bänk i St. Lars parken och njöt av en klarblå himmel.

När vi hade slutat fick jag vänta på Lowisa, som slutade senare.. Tur att jag har någon med samma sjuka humor! Eftersom ungen är segast var skolan i princip tom när vi skulle gå hem. Men utanför dörren sprang jag på Henric, så fick en liten pratstund med honom innan vi fortsatte mot staden.  

På kvällen åkte jag till Lovisa och Victor, och vi åt pizza på Grindens och gick sen hem till Lovisa för att titta på Juno och äta godis.
Sen dess har jag suttit och puggat inför seminariet i hållbar utveckling imorrn, som jag inte alls känner mig särkskilt nervös över, vilket jag dock borde göra.
Så förstå att min dag har varit toppen, allt det bra överväger plugget på kvällen <3

Imorgon ska jag först spela laserdome med familjen och några vänner, äta mat med dom och sen träffa Malin, Maria och Emma på stan och fika. Lördagen ska jag träffa Lowisa också så min helg kommer nog bli rätt så lyckad :)


Saknar dagar som dem, som får en att känna sig helt hopplöst och underbart lycklig!
Hoppas på fler sånna inom en snar framtid

.

Bläddrade nyss igenom gammla bilder på min bilddagbok och kom fram till den 31 mars. När jag läste texten under bilden insåg jag hur lycklig jag var den dan. Jag vet inte direkt varför, men allt var frid och fröjd då, fick tllbaka den känslan i magen. Hur som helst är jag inte så värst bra på att njuta av min ledighet och sommarlovet. Ska försöka bättra mig, behöver verkligen kunna slappna av och känna mig okej med att bara sitta hemma och slappa.

Snart bär de av mot småland, borde verkligen packa!


Headertävling!

Enligt mig en genial idé, att i en tävling lotta ut en snygg och stilren header. Jag är helt klart på, är du också intreserad? Kolla in denna blogg




.

Min blogg ser ut som ett rent hel....!!!!!
so please help me?








SATC!


"Get Carried Away"


Om det nu är möjligt, har jag lyckats, jag har blivit kär i en film. Biosalongen entrades med noll förväntningar och förhoppningar, och ut ur salongen gick jag med ett leende på läpparna och en bra känsla i magen. Det finns nog en liten gnutta av en "SATC"-are i oss alla, i alla fall oss tjejer. Dessa fyra tjejer lever nog mångas drömliv, shopping i massor och flotta våningar på Manhattan. Det jag så fullkomligt älskar med den här serien/filmen är att även baksidan av glam-livet visas. Man kan inte annat än att gilla varje karaktär i serien, för alla är så egna och speciella.
Själva filmen i sig hade nog det mesta man kan tänka sig, humor (hela biosalongen stod i gapskratt ett antal gånger), shopping, resor, fester, kärlek, olycklig kärlek, vänskap, jag skulle kunna fortsätta ... Hur som helst, har du inte sett den, måste du se den!

Jag ha mina egna SATC i mina underbara vänner, till höger om mig i biosalongen fanns två av dem, Natalie och Emma. Denna kvällen var i alla fall underbar, en riktigt härlig kväll och nu saknas bara sommarvädret, bring it back!
Nu ska jag läsa nya Veckorevyn som damp ner i brevinkastet idag, sen leta efter mina försvunna nycklar och efter det får det nog bli godnatt.

Sleep tight!


To Miss

Jag hatar patetiska inlägg! Så är det bara, och ändå trillar jag dit själv ibland... Jag saknar Lovisa, och Natalie, och Malin, och Lowisa, och "Äpplet", och Jocke, och Daniel, och Martin, och Olivia, och William, Det var ALLDELES för länge sen jag träffade dom här människorna! Och många av dem, inte alla men de flesta har en stor del av mitt liv, och har snott en stor bit av mitt hjärta. Såååååå, lite updates från dessa dirren tack!

flying

En sån där helt underbar somamrkväll. Som man hälst av allt vill spendera med sina vänner vid havet ... altså ÅN, efterosm Linköping inte är en kuststad, rätt så synd! Då skulle man slippa äckliga bad i stångåns smutsiga vatten ;P Alla i min familj sover, haha, joo, klockan är 20.26! SJukligt nog, dom kommer komma upp senare, men just nu är jag den enda vakna. Roligt sällskap :P Tror jag ska ta min iPod och gå ut nån stans. Känner att jag vill njuta lite av vädret i min ensammhet. Kanske messar någon liten människa, finns en del jag saknar. Nej nu hör jag nån är vaken, puss

Midsommarafton

Nu är jag åter hemma i LKPG igen. Det var riktigt skönt att vi beslutade att åka hem igår kväll istället för att sova över och ta bilen hem idag. Midsommarfirandet hölls i år vid Lofta hammar, med familj och vänner. Visst, vädret kunde kanske varit en aning mer tursamt, men vi kunde i alla fall äta lunchen utomhus och regnet upphörde precis till midsommarstången. Jag avstod från att dansa små grodorna i år igen, larvigt? Kanske, men jag har lika kul att kolla på mina systrar som glatt svänger runt. Lyckades dra till mig en av dom godispåsarna som utlovades till barnen också =D nöjd, mjo tack! 
Jag har nog aldrig direkt gillat att åka båt, men fy fabian va kul jag hade igår. Älskar känslan när vågorna slår mot skrovet och vattendropparna slår i ansiktet. Sen fick jag köra båten också, måste skryta lite och äga att det gick prima, första gången till och med. 
På kvällen grillade vi, kollade på fotboll, åt godaste kakan och jag fick mysa med världens sötaste bebis!!! 
MIn midsommar hade nog allt en midsommar ska innehålla. God mat, familj, båttur, midsommarstång, och (om en löjlig) grod-dans runt stången. 

Nu ska jag fixa mig och sen ska jag träffa Martin, finaly! 






As life goes on...

Tack vare byte av bloggplattformen till publishme.se istället kan jag nu blogga även på min mac. Det innebär troligen ännu snabbare uppdateringar än innan. Idag är det midsommar! Förra året vid den här tiden var jag i stugan i Halmstad. Tyvärr var vi tvugna att sälja den underbara platsen, men mot alla odds har jag faktiskt tvingat mig själv att vänja mig vid tanken.. Måt nytt kommer vi ju hitta, så är det bra, men jag vet ockå att det aldrig kommer kunna bli samma grej som den gammla. Nio år av minnen är inget som bara rinner ut i sanden. Hur som helst så blir det en lugn midsommar med familjen. Känns skönt. Frågan är om man ska försöka hitta sju sorters bommor att lägga under kudden inatt? jag har aldrgi testat innan faktiskt ;P Nu ska jag springa ner och ta en blomma till håret, lite fin kan man väl vra även utan krans. G L A D M I D S O M M A R

Som en dröm!



Är den inte fullkomligt underbar?
Att många av oss är slavar under modet är inget nytt, och enligt mig, är det absolut inget fel med det. Volanger är ju det stora heta i år. Jag för min del har en svår crush på aprikosfärger för tillfället, som snyggt blandas upp med olika nyanser av brunt i denna klänning. Önskar jag kunde stoltsera med att denna skönhet var min och skulle få hänga med på min semester, det är dessvärre inte saningen. I en tävling på www.Glitzy.blogg.se har även Du möjlighet att vinna.

Go och glad, kex choklad

Har ni sett reklamen som rullar på kanal 5 för tillfället? Det handlar om de verklighetsbaserade filmerna som dem visar på söndagar 20.00. Samtiigt rullar en låt som jag läänge ar undrat över vad den heter, och idag släptte Maria bomben. Helt plötsligt började min kära dators högtalare sjunga ut denna underbara sång, hon visste vad den hette.



Eva Cassidy - Fields of gold

Natten spenderdes hos min loverboy, Malin, haha.. Vi åt mumsig kycklingsallad med fetaost (för recept fråga Bupp) och kollade sen tyvärr på Harry Potter. Troligen tycker ni jag är någorlund puckad, men jag har aldrig cruschat in på Harry Potter spåret dessvärre. Som kompensation hade vi laddat upp med tup 10 andra filmer, som vi tänkte se efter avslutade trolleritrick, men eftersom vi båda somnade en kvart in i andra filmen fick vi istället gå och knyta oss.

Idag träffade jag Maria, de var första gången på 327 år ungefär. Båda var rätt trötta så först fixade vi lite lyxmiddag, köttbular con makaroner, och sen kollade vi film så gott de gick på min lilla compis.

Vaaaaaaaaaahhh, min mamma spana upp Natalie ute på stan, ungen är altså hemma! Nu blire o ringa, sveejs

don't take the easy way out

*trumvirvell* darararadaaaaaaaaaaaaaaaaaam  Jag har blivit en soffpotatis!
Jo så är det dessvärre. Min dag idag har gått ut på att inte göra något. Jag har lyckats få bort klädhögen i fåtöljen så mina besökare faktiskt kan skåda dess färg, likaså går det nu också att lägga ögon på mitt otroligt vackra överkast eftersom det för en gångs skull ligger på sängen. Nu får jag mig själv att låna som en sån där som kan behöva hjälp av "Rent Hus" och så farlig är det nog inte riktigt, ni får nog dömma själva.


Jag har alltid haft svårt för att skiljas från saker, alltid. Det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om för situation, jag grät när vi sålde vår guld-ford när jag var mindre. Så farligt är det inte idag, men jag kan fortfarande ha svårt att släppa taget om saker och ting. Detta är en av anledningarna till att jag saknar en del människor förbannat mycket ibland, sen förbättrar ju inte min blödiga sida saken direkt, haha. Hur som helst saknar jag Natalie just nu. En vecka i Spaninen kan gå väldigt snabbt, men saknar henne ändå. Tror hon kommer hem typ nu i dagarna om ja ska vara ärlig. Har inte riktigt koll just nu, mitt liv och mitt huvud är en aning förvirrade.

Nu ska jag springa ner till Malin som är på stan, så ska jag tvinga henne att köpa massor goda saker med mig.


Think about your actions

Jag hatar att du tar mig för givet. Efter allt vi har gått igenom känns det som även du borde lärt dig en läxa. Kan hända att jag retar upp mig på småsaker, rätta mig om jag har fel, men är det inte småsakerna som gör helheten? Det finns många andra som ger mig bekräftelse och kärlek, men du verkar ju ändå villja ha mig som vän. Ta ett steg tillbaka och tänk till ännu en gång. Småsakerna är kanske omedvetet, men dom berör ändå. Ärligt är jag lite trött på att vara andrahandsval bakom en del andra...



hey


Ta dig i kragen och sluta tyck synd om dig själv!









sommarlovsbarn

Sitter fortfarande i pyjamas, jag beter mig som ett sommarlovsbarn!

Stockholmsresan igår resulterade i lite nya inköp. Ett par röda efterlängtade pumps från Zara, Linne + väst från Urban Outfitters och concealer från Face. Inte så jätte mycket, men alltid något. Kanske kommer bilder på godingarna senare.

Ska hoppa in i duschen nu, sen kommer Daging och så får vi ser vart kvällen leder mig.

SAKNAR OLIVIA!

Puss


.

Gårdagen var lyckad när jag tänker efter, ett och annat missöde framåt natten men annars en perfekt dag! Nu beger jag mig mot Stockholm, men ikväll kommer update om igår + massvis med bilder.

Puss



Att vara sentimental

Det är en nästinitll overklig känsla att årskurs ett i gymnasiet redan är över. När tiden går så snabbt att man i efterhand tittar tillbaka och undrar vart allt har tagigt vägen går det en aning för snabbt. Detta läsåret har varit otroligt viktigt för mig, inte främst skolan utan då syftar jag till största delen på allt runt om kring. Jag har lärt känna människor som jag känner oerhört stor samhörighet till, många människor som är hur roliga och underbara som helst som utan tvekan förgyller tillvaron och med sin närvaro sätter guldkant på min tillvaro. Jag vet själv att jag har förändrats, jag har blivit en mer uttåtriktad person som ser saker ur nya perspektiv, jag har växt i mig själv. 

 
None

Detta året har fört med sig många nya upplevelser som jag vet kommer vara minnen för livet. Vänskap och intressen är till för att vara länge, men på något sätt måste ju början, själva starten vara det viktiga, själva nyckeln till det hela. Jag tror detta året har gett mig måga nycklar att hänga i ett band runt halsen, och vart än vägen leder mig i framtiden kommer nycklarna att dingla kvar.

None


Att börja gymnasiet var en konstig och seciell upplevelse, och jag minns som igår känslan efter första dagen i skolan. Som jag längtade tillbaka till gammla, trygga 9H och Munken, jag trodde aldrig att min nuvarande klass kunde mäta sig. Det tog ett tag tills jag insåg att inget behöver mäta sig med något annat, det räcker att konstatera att högstadiet är ett avslutat kapitel vilket jag älskade i den tidpunkten, men gymnasiet är ett nytt kapitel och det är den fasen jag vill vara i just nu. Gymnasiet har gett mig nya underbara vänner som jag aldrig skulle byta bort, samtidigt som jag kan behålla de vänner som verkligen betyder något från högstadiet, det är egentligen den mixen som är det härliga.



I övermorgon nalkas sommarlov, och aldrig tidigare har jag kännt mig i sånt behov av ett sommarlov. Det tär hårdare än jag trodde att plugga så hårt och mycket, att fritiden tar stryk och likaså relationer. Sommarlovet ska bli som en långhelg på spa, tid för att ta igen sånt som man missat, tid för att vila upp sig och göra precis sådant man vill.



GLAD SOMMAR!

Ibland är det nödvändigt att bli påmind

Efter många om och men, blev kvällen riktigt mysigt. Till slut bestämde vi att Lovisa och Victor skulle komma hit. Dom köpte med sig godis och sen kollade vi på holand - italien..? Victor kollade i alla fall. Det var grymt kul att umgås lite med dom.Trots att Lovisa och jag går i samma klass så hinner man inte "ses" så mycket som alla tror, att umgås på lektionerna blir liksom inte så roligt. Vi har inte setts hemma på nästan två månader nu, så det var skönt att va lite med henne. Blir svårt att inte sakna när hon drar till Italien i sommar.

Nu måste jag skynda till skolan.



sovmorgon

Min klass är ledig idag, alla utom jag och Vincente. Att när man är sjuk, som jag i princinp aldrig blir, då råkar man dra på sig extrauppgifter som måste göras. Vi börjar i ala fall inte förens ett, och vi ska till skogen och leta djur, tjjooheej!
Vaknade nyss av att telefonen ringde, rusade upp och när jag svarade hade den andra redan lagt på, jahopp och så vaknade man en timme förtidigt.. Är nästan lite konstigt rastlösför nu finns det verkligen inget att göra i skolan alls, det enda som ska fixas är att jag ska hitta min bok. Vad ska ni göra i sommar?

sommargodingar

Det är något visst, något speciellt med så kallade "sommarlåtar". För det första finns så oerhört många minnen relaterade till många av dem, för det andra är det ofta lite äldre låtar som har hängt med ett tag och som man i vanliga fall helst inte lyssnar på, och för det tredje framkallar dom många kännslor.

 Uno Svenningsson, Vågorna

Per Gessle, juni juli augusti (Spola över början, men njut av känslan när han kommer ut på scenen, sommaren är fulländad!)

 Akon, Don't matter

  Toploader, Dancing in the moonlight

 Magnus Uggla, kung i baren


Man skulle kunna fortsätta i oändlighet, men här kommer några godingar i min samlingen
ENJOY!




I don't need a man

Värmen tar slag på mig, ska inte klaga egentligen för jag njuter till tusen att vintern är bortblåst och att sommarlovet börjar om 5 dagar, men när man inte har möjlighet att bada så är det liiiite jobbigt. Nu blir det duschen, där jag troligen kommer tralla på denna goding, I love!


Let's escape into the music

Nu är jag hemma från solen och en helddag i Berg med partypinglan, Lowisa her self. Helmysi dag, om man bortser från att jag har bränt sönder mig under rumpan! Inte skönt kan jag säga, alls! Vi hade roligt som vanligt, tog bussen redan vid 10.45 imorrse, och lantisbussar är kalla kan jag lova. Vi var bland dom första i Berg men ju mer klockan tickade desto fler folk kom och la sig och stekte.
Jag kan tänka mig att jag såg ut som en riktigt campare med ryggsäck och kylväska, och Lowisa bjöd på ett par hånskratt, haha ;P

Jag och Lowisa

Nu ska jag duscha och fixa mig iordning för bortgång ikväll, hoppas kussarna är hemma! Lite kylbalsam åker på också.

Och för en stund blir jag fem år gammal..

Mitt humör och min lycka idag är okrosslig. Allt har gått vägen för mig idag och jag älskar sånna dagar. Först sovmorgon som aldrig är helt fel, och väl i skolan på svenskalektionen fick vi fortsätta titta på filmen Odessy's (stavning?) som faktiskt är bra. Tror vi såg den i nian nån gång men kommer ändå inte ihåg så mycket, så det går när man inte riktigt koncentrerar sig på lektionerna. På engelskan fick vi tillbaka nationella proven och jag är helt klart supernöjd med resultatet. MVG och VG, I like it. Efter det var det håltimme och jag och Lovisa ahr helt klart hittat vår nya häng, plaskis vid muséet, härligast! Hur som helst klarade jag spanskan också och det är jag otroligt glad över. fick äntligen träffa Lowisa i skolan idag igen, våra scheman matchar minst sagt dåligt nu när massa lektioner är inställda.

Efter spanskabeskeden begav jag mig in mot stan för att möta upp Emma och vi satte oss för glass på trädgårdstorget. Tog inte lång tid innan Malin och Maria slog sig ned och joinade oss i det finfina vädret. För övrigt bästa stället att kika på folk ifrån. Hann träffa en hel del människor som Daniel, Joel osv. Helt plötsligt kommer Niklas och går där, trodde ahn höll till i Norge men icke, var trevligt att se honom efter typ ett halvår eller nåt sånt.

Så mitt huör är på topp, don't try to stop me!

Nu ska jag fixa iordning mig, för snart kommer Lovisa och då blir det downtown för att träffa vänner och spela kubb, käka o mysa. Bilder will be later

Ut och njjut i solen!


Tandläkarskräck?

Tandläkartiden är satt klockan 16.00.. Och nej, jag är inget direkt fan av att sitta i tandläkarstolen. Tur att det bara är en vanlig rutinkontroll. Orkar inte oroa mig, det skulle Daniel gillat ;P


Hej Kära Tisdag

Skolan var slapp idag, och nu börjar man vänja sig, inte så svårt ska jag säga. Sista uppsatsen lämnades in idag och nu är det bara en liten uppgift kvar. I helgen ska inte en endaste bok öppnas.

Jag och mamma åkte till ikano då jag insåg att jag inte har några skor alls. Hittade som tur va två par ...

 Den efterlängtade Jesus-sandalen

 Guldsandalen. Letade som en iddi efter en sån i Barcelona sist jag var där, och så hittar jag den hemma i sverige på din sko.


Har också hittat min efterlängtade klänning som jag har letat efter
i  4 veckor nu. Så fort jag såg den grabbade jag den och nu är den äntligen min.





På avslutningen blir det denna skönhet och troligen dem guldiga sandalerna!

Puss

Hello sunshines

Är inte vädret totalt underbart?
Grym värme måste jag säga. Har nyss avklarat musikprovet som man har bävat inför i ett halvår nu, gick lättare än förväntat och känns grymt skönt! Nu tänkte jag fixa nåt att äta eftersom kaloppsen i skolan såg ut sm det låter, och sen försöka fixa ihop Geografi uppsatsen om vattenbrist i världen.

image50
bild från i fredags, jag, malin & maria

Ikväll blir det att fira lillasyster yster som fyller på onsdag, grattis =D

Lite solning sen?

by darlings

Dont want to be alone on this planet they call earth

Min mac-dator hos pappa är lite småkonstig. Det fungerar nämligen inte att uppdatera på bloggen därifrån.

Jag har i vilket fall haft en skön helg. Vädret och temperaturen kan nog inte bli mer underbar än såhär.  Igår tittade jag när min syster hade fotbollscup och gick sedan hem för att lägga mig i solen ett tag. Jag har aldrig tyckt om att bara ligga still, då jag aldrig heller sett något större resultat av mina korta pressningsförsök. Men igår när jag låg i solen med iPod:ens musik i lurarna, insåg jag att det kanske inte är s dumt ändå. Faktiskt ganska avkopplande att bara ligga still ett tag, och lite avkoppling behöver vi nog alla då och då.
På kvällen tog familjen bilen ut till Bergs slussar och åt take away från La Kantarell. Kan starkt rekommendera kycklingsalladen därifrån. sedan lev jag skjutsad till Lowisa och Erik som satt och grillade med vänner vid ... Tekniska verken?! haha, jag har lite svårt att förstå att vi inte satt vid ån utan satt typ 30 meter därifrån. Aja, mysigt i alla fall. 

Åkte hem tidigt och somnade på direkten ungefär. Nu längtar jag till den 13 juni, då vi slutar skolan, fast samtidigt börjar den där känslan av saknad komma krypande nu när jag vet att det är så kort tid kvar.. Är det nu över sommaren som visar vilka man verkligen har kontakt med?
en sak som är säker vet jag i alla fall är att det lär bli svårt att inte träffa Lovisa och Lowisa på några veckor när alla är bortresta. Mail får bli svaret!

Nu ska jag sammanfatta musikens historia till provet som kommer imorgon!
Ska kolla om nån vill ta en fika eller gå på bio ikväll också.. :)




RSS 2.0