Att lära sig!

Jag måste helt klart bli bättre på att ta vara på stunden, något som jag är alldeles för dålig på. Människor som verkligen kan njuta av just det tillfället de befinner sig i ser jag verkligen upp till. En övningsfråga skulle jag tro, det går nog att lära sig njuta för stunden om man vill.
Kvällen har gått lite upp och ner, fast jag vet att trots att jag bråkade med dig är det alltid vi som löser våra bråk snabbast. Det är bara med dig som jag kan bli tvärförbannad ena sekunden och förlåtit allt sekunden efter, det är en skön känsla, inte så komplicerat. Jag vet att allt blir bra imorgon, och sånna här bråk får mig nog att uppskatta hur lätt vi har att förlåta varandra i andra fall. Älskar dej! <3
 
Så eftersom jag har bestämt mig för att bli en sån där som fokuserar på det som är bra som händer, det possitiva (fan vad detta låter klyschigt, sorry) så ska jag väl berätta kvällen bra händelser.

Jag, Malin, Emma och Maria bestämde oss, efter mycket om och men att köpa med oss mat och sitta i trädgårn. Våra smaker gick inte riktigt ihop underkvällen och kön till steves var alldeles för lång för oss. Med kebab, hamburgare och pizza (världens hälsosammaste gäng är vi) satte vi oss på gräset i domkyrkoparken och hade det mys. (Hur komparerar man att mysa, mös? myste?).
Efter maten gick vi ner mot stångebro och Rix Fm festivalen. Hur mycket folk som helst, då festivalen var i samband med Hamn-festen. Falsk karaoke sång, fjortisfyllor och gubbar som var glada i hågen, sen mina vänner och en hel del andra. Blev inte så mycket sett av artisterna, skymtde endast Rongerdals, för tiden gick mest åt till att prata med förbipaserande.
När tjejerna drog hem kom älskade Lowisa till mig och vi strosade runt ett tag, jag skrattade åt det mesta och hon var mest hungrig. Gcik förbi snyggingen några gåner, haha. Träffade också the sunshine Natalie som jag fick prata lite med och se henne, inte så ofta så man får ta tillfällena i akt.
Hann även med att träffa Daniel, Jocke och Anton på vägen upp vilket var uppskattat.
Nos quiero todos<3


Nu ska det bli min underbart sköna säng, kommer troligen slockna dirr ikväll. Ska slå Jocke en pling om jag orkar, se vart dom håller hus nånstans.

Kind of miss you, even though I never really got the chans to learn
to know you deaply.  Some day soon it's posible you will get an unexpected call.


When you knew that I was always on your side

Det är äntligen Fredag, det känns lite som om veckorna segar sig fram extra långsamt nu i slutet av läsåret. Jag ahr varit skoltrött förr i mitt liv, men aldrig som nu. Idag börjar vi vid 1, ch slutar vid 2. Endast ett NK prov som jag ska plugga på nu. Jag orkar inte mer, hoppas sommarlovet gör mig lite pepp på tvåan i alla fall. Läste en mycket klok sak för ett tag sen, att det är viktigt att leva i nuet. På ett sådan sätt att inte oroa sig för saker som ligger i framtiden, inte vara beroende av att planera din framtid in i minsta detalj. Jag ska försöka börja leva lite mer i nuet, för trots allt så är det nuet som räknas, egentligen.
Det är som sagt Fredag, Solen skiner och himlen är nästintill klarblå. Vädret är varmt och skönt (det blir shorts på blekvita ben idag) och ikväll blir det rix FM festival med Malin, Natalie, Emma och Maria. Det kommer ungefär vara vi och alla småbarn där, haha. Kan tänka mig att vi kommer dra oss neråt hamnfestvialen, som faktiskt också är den här helgen, efter ett tag.
Så låter inte min fredag ganska så skön?
Vad som gör saken så mycket bättre, är att jag skriver inte det här inlägget på min gammla sunk-dator längre. Igår när jag pratade med mamma sa hon att dom hade hämtat min laptop. Överlycklig hittade jag paketet i hallen och slet upp det genast som ett barn på julafton. Tur nog var den röda färgen alldeles perfekt! Inte skitande mot rosa alls, som jag var lite rädd för när vi beställde den. Nu håller vi på att försöka överföra alla filer från gammla datorn Gunnar och jag, går inget vidare då den bara lägger av hela tiden! Ska instalera msn på denna nu också, så nu kommer jag börja leva där igen ;P

Nu blir det NK plugg och sedan klura ut vad som får mätta magen till lunch idag.
Ha en toppenfredag! (och passa på att njuta av denna helt underbara låt också!)




 





.

Jag intog just mitt hörn på nytt. Mitt nya hörn är nämligen tv-soffan. Jag skulle just sagt att jag mådde finfint tills jag kom på att förkylningen håller fast vid mig som en igel, men utöver den är nog allt bra. Köpte nyss en cola, visste ni att cola är det typ bästa man kan leva på är man är sjuk om man inte kan äta mat? Jo, det är faktiskt sant, det innehåller en massa salter osv.

Min inlägg blir allt annat än långa, men har ingen direkt ork.
Puss

have you listened to a single word i said?

Hej en solig Tisdag med klar blå himmel. Mina vänner är glada och gulliga, nagellacket håller på att torka och jag är småsugen på en Mocha Latte från espresso house. Visst låter det väl underbart? nja, sitter hemma sjuk, huvudet snurrar och jag är almänt förkyld. Det är i alla fall bättre än igår och idag kan jag prata utan att låta som en myrslok!
image13
Och vet ni vad, jag längtar till sommarlovet.
Igår när jag pratade om vad vi ska göra på avslutningen med Jocke, Lovisa och Lowisa, blev jag så otroligt sugen på sommar. Visst har jag längtat innan, men inte som nu. Ledig i två månader kan väl inte bli så mycket mer än fel.

ska hitta något att äta,
se you later darlings

sunday...

Länge sen ni hörde av mig nu, om ni inte är en av dem jag telefonterrorerar med jämna mellanrum.

Ligger i soffan o slappar, mitt huvud är tungt som granit och min näsa är täpt! Har inte varit såhär förkyld på flera år tror jag... Borde plugga men min ork tog slut för ett tag sen så tänkte kolla vad sveriges tv-kanaler har att erbjuda idag.

får bli ett kortisinlägg för har lånat G:s dator och det tror ja inte är så omtyckt ;P

behöver hjälp med designen! vill DU hjälpa mig? Självklart får du skriva din logga på bloggen.

take me as I am, or not at all

Min dator dog nyss och tog bort allt jag skrivit =/ Längtar tills den röda Lap-topen står framför mig istället.


Det är lätt att fokusera på fel saker i livet. Jag är ett praktexempel på sådana misstag. På något konstigt sätt blir det som är misslyckat, ledsamt, jobbigt och svårt så mycket mer vesentligt, och så mycket lättare att fokusera på än sådant som gör oss glada och lyckiga. Jag vet exakt hur den där känslar är när man inte känner sig riktigt tillräcklig och "bra nog", den blir som en klump i magen som blir värre ju längre tid det går och svårare att försvinna ju längre den finns där.  Det här är inte meningen att detta ska vara någon moralpredikan, utan helt enkelt hur jag, och troligen rätt många funkar, tyvärr.
Jag har många fina vänner, som jag skrattar mycket med, som bryr sig om mig och står kvar trots om jag gör snédsteg, den tryggheten känns enormt viktig och värdefull för mig. Varför fokuserar jag inte mer på dem? Att jag skulle ta dem för givet är helt fel, men lyckan kommer på något sätt i skymundan för otillräckligheten.
Jag hatar den där känslan jag försökte beskriva innan, den får i alla fall mig att må pest. Allt kan ju faktiskt inte vara tipp topp med alla vänner hela tiden, men förhopningsvis kommer det tillbaka senare, och känslar avotillräcklighetet försvinner. Jag ska försöka fokusera mer på det lyckliga i mitt liv, som vänner och familj, och låta otillräckligheten komma i andra hand istället. Den känslan är jobbig och äcklig, så varför spendera så mycket tid med den? Finns inget bra svar!

Look a like

image42

Innan idag när jag kom och gick på stan med Johanna, utbrister båda samtidigt när vi går förbi Coffe house by George "Fan vad lik han var Micheal i Prison break" Exakt samtidigt.
Killen som satt på uteserveringen med solglajjor och en kopp kaffe var så grymt lik att jag var tvungen att vända mig om och titta en gång till. En riktigt "look a like" var han, och det är ju inte den sämsta kändisen att vara lik. Wentworth miller är ju så sjukt snygg att man drunknar i hans ögon. Den där blicken, kroppen, allt, till och med tatueringarna (även om han inte har dom i verkligheten) är sjukt snygga! 
Nej, min Prison BReak feber kommer nog aldrig att gå över! 

Lucky me Lucky you

Kom nyss hem från sånglektionen. Kom pinsamt sent efter att ha glömt bort tiden med bästa vän på Mc Donald's, men ännu mer pinsamm som jag är så skyllde jag på att läraren drog över lektionen, vi har inte ens haft några lektioner idag. Förutom en, beach volley i trädgårn som var riktigt roligt. Solen stekte starkt och vårt lag, var sämst på riktigt, men fy bubblan vad roligt det var. Snåljåpar som vi är gick vi till skolan och käka efteråt, eftersom att maten är kind of gratis där, idag var ju maten ätbar också eftersom det var pankakor.
Snart kommer padre in till stan och vi ska kolla present till Cia till söndag, som jag troligen kommer bli lite avis på :P Vet att han ska köpa en jättefin grej. Men jag kan ju inte bli firad på morsdag, vad ska alla köpa till sina mammor?
Får se vad som händer ikväll, det märks !
 
Ska nog färga håret i helgen också :) Blir mörkbrunt igen, kan behövar, nu är det en äcklig urtvättad färg. Mitt hår behöver lyster. Till frisören på tisdag också, sen är jag redo för sommar :D

(ska lägga ut en bild på mina älsklingar snart, nämligen mina rödblommiga shorts, underbara)

So Long
Puss /K

you can try to stop my dancing feet but I just can not stand still

Endast en lektion idag, och det är beach volley i trädgårn :D Vädret är underbart, Espresso house har öppnat här nere, imorgon är det feest, ikväll blir det mys, till råga på allt är min röda dator beställd!!!
image41
Oroande nog ser den en aning rosa ut här, men på en annan bild ser den så där härligt rödröd ut, jag hoppas verkligen det är den rödröda.. Alla färger kan ju se lite knasiga ut när man tittar över nätet, det blir nog hur som helst riktigt snyggt hoppas jag.
Jag tror inte min lycka kan undgå någon, haha, äntligen slippe dumburken som bara hackar och går sönder för jämnan.

Nu ska jag trycka i mig lite frukost, göra lite musik till provet och sen köpa en jeansskjol? aja, vi får se hur mycket som hinns med. Senare idag  blir det fika på espresso house, känner att det kommer bli grymt bra att ha det fiket där :)

Don't mess upp my happiness today

So Long
Puss /K

Hello darlings

Tro det är eller ej, men jag hoppas jag är tillbaka på banan igen. Har bestämt mig själv för att bli lite mer självständig, läste en mycket smart sak för ett tag sedan
"Visst är det viktigt att bry sig om andra, men du lever livet för dig själv, och det är det du måste utgå ifrån"
Mycket smart sagt, och så himla sant. Det är ju egentligen precis så det är, och så det ska vara. Jag tror jag har tappat bort det lite nånstans på vägen. Håller på att läsa en bok nu, men ska berätta för er senare vilken de är, om det visar sig att den "funkar".

Har gjort en ny blogg också, kaarrol.blogspot.com , jag gillar verkligen hur lätt det är att få till en snygg blogg på den sidan, att man själv ´kan välja färger och variera textstil hur lätt som helst.. Kan ändå inte riktigt bestämma mig då allt var en aning krångligare på blogspot.com.. dessutom har jag hört att det är svårt att kommentera...

Min dator har lackat ihop totalt! Saknar mina bilder och hoppas hoppas verkligen jag kan spara dom innan allt fysiskt minne bryts ned helt och hållet. Jag är ändå lite glad för ska äntligen få en laptop, och det blir en röd :D Min lycka är enorm. Ferrariröd kallar jag den, lite metallic. Hoppas det blir grymt snyggt. Jag gillar idén att man kan blanda nytta med nöje, en bra dator med schysst utseende. Can't wait!

Nu ska jag plocka upp lite i mitt rum, och äta lite jorgubbar med mamma och Bea. Bea-plutten som drar iväg imorgon och är borta i 5 hela veckor, tror hon kommer ha grymt roligt på sin egen lilla resetripp :D Will miss!

So Long
Puss /K

klag klag

Just nu går jag mot mina egna normer, på flera sätt. Men framför allt avskyr jag klag-inlägg som folk publicerar, men nu kommer jag ändå skriva ett själv. ehöver skriva av mig känslorna och behöver folk som förstår.


Allt handlar om en lycka som fann en tid tillbaka men nu är som bortblåst, trots att det inte var stora saker så kände jag mig glad, omtyckt och lycklig. Det är troligen bland de viktigaste och mest underbara känslor att få känna. Ni får kalla mig lättpåverad, men allt har plötsligt vänt. Jag är osäker på så många punker som innan var säkra som berg, punkter som jag då skulle sagt att dom varförevigt. Kan låta naivt, men då var jag säker, det är jag inte längre. Vänskap som verkade starksom i starkast, handlingar som gjorde varmt, vart har allt tagigt vägen? Allt jag möts av nu för tiden är ett tjurigt stonefase?! Folk brukar säga att det är faser i livet som går upp och ned, jag hoppas
detta är ett sådant fall.

<3

Det spelar ingen roll. Jag kan känna mig som världens lyckligaste människa eller så rinner tårarna. Det spelar ingen roll. Jag kan dela allt med dig, du förstår och du vill lyssna. Det spelar ingen roll hur jag mår, du finns alltid där. Tack för dig underbaring


Geek in the pink




Under min alldeles skönt lugna helg har jag upptäckt en "ny" låt på min kära iPod.
Jason Mraz - Geek inte the pink , riktitgt bli glad låt enligt mig. Avgör själva?!

Natta, Puffen, Patten, kärt barn har många namn - Hur som helst kom NJ (Natalie Junior) ut till pappsen och vi åt lite tacos på altanen. Sen sprang vi till bussen och skrattade oss hela vägen in till stan och steves, där Malin, Maria, Emma, Emma, Johanna och Karin befann sig.  Karin hade med sig sin proffskamera, och många bilder knäpptes, ska försöka få tag i dom och ladda upp här om det är något att ha. (Sorry, har inte orkat ladda upp bilderna från grillkvällen ännu, men dessa utlovas, och även sniggingbilder som förhoppningsvis blir på festen på Lördag)

Puss Gullungar och ha en underbar Måndag ;)

Att leva livet ut till spetsen.

Äntligen äntligen Fredag :)
Min lycka går inte riktigt att beskriva. För det första har vi avklarat det jobbiga springtestet som har tyngt ett tag nu. Absolut inte bäst men helt nöjd om jag ser utifrån mitt eget perspektiv, precis som man ska försöka göra jämt. Lovisa, Malin, jag och Emma åt lite pommes som hungersstoppande och firning för att löptestet var gjort, sen åkte vi buss också och slapp gå till skolan från ryd i rent ut av pissigt väder.
 För var har det underbara sommarvädret tagigt vägen? Den där pirrig känslan som kryper fram när man kan gå utomhus i endast tröja är helt och hållet borta nu när vinden viner och regenet piskar. Jag är helt klart en sommarmänniska har jag kommit på. Det är ju på sommaren som man riktigt kan leva livet ut till spetsen. Njuta av sena, varma kvällar med vänner är nog det mest underbara.

image38
Mitt rum behöver en ansiktslyftning innan jag åker ut till Pappa. Ikväll blir det en riktigt myskväll, med mat som jag önskat och TV-tittande. Jag ska njuta i fulla drag, alldeles för länge sedan nåt sånt hände i mitt liv. Peppar för festen med Emma och Malin nästa helg istället.
 Ska va duktig och ringa vänner i helgen också
Puss <3

Det faller

Eftersom läsarsiffrorna faller ska jag försöka plocka upp bloggen igen.

Jag ber om ursäkt

Mitt blogghumör är inte på topp, och det känns som mitt liv inte är så intresant att skriva om just nu. Ska försöka bättra på i helgen, ta med mig kameran ut och visa lite vad jag sysslar med på dagarna. Men skulle jag skriva om mina dagar just nu skulle allt ni fick läsa vara en skoltrött tjej med alldeles för mcyket att plugga
Sorry

back on track

Hemma från träningen, piggare och gladare (om möjligt) än innan.

För er som sett filmen "Hairspray", denna låten är lycka.

Jag har haft en down-period, och trots att jag vet alla alla mår mindre bra ibland, så är det alltid lika irriterande och frustrerande att ha precis en sån period. Men så bra ssm jag mår nu var ett par veckor sen jag mådde. Jag har nog den underbara helgen att tacka för det. En skön fredagkväll med underbara vänner och resterande dagar med dom efterlängtade i släkten, i solen och trädgården, med mormors goda mat, med Olivias sälskap, med williams galenheter, och bara alla andras närvaro var precis vad jag behövde. Så nu tror jag att jag är back on track igen.
Dessutom har jag en rolig vecka att se fram emot:
Tisdag: Jag, malin och emma ska ses och kolla på fotbollsmatcherna vid korpvallen. Kanske att vi tar en mysig picknick i gräset innan om vi orkar vara så ambitiösa.
Onsdag: Träning på gymmet, och förhoppningsvis får jag sällskap dit denna gången.
Torsdag: Jag och Lovisa ska på MQ:s tjejkväll. Modevisning med snittar och 15 % på alla varor. Hoppas jag kommer hem med en påse.
Fredag: Malin ska förhoppningsvis med till sånglektionen och träna inför en sak lite längre fram i vår.

Idag fick vi vårt muntliga i spanska avklarat också. Jag har bävat inför det provet i flera månader och när jag gick ut från sal 210 lättades en tyngd från mina axlar, och imorgon efter NP Matte del 2 har vi inga fler mattelektioner fram tills sommarlovet. 

Det är sjukt underbart vad livet leker just nu :D (fick dessutom till en inbakad fläta i luggen idag)

sommarväder med kalla grader

Solen skiner och ändå når bara termometern upp till 12,5. Ska ta en kortis springtur runt ån inför fredagens idrottslektion och sen blir det en snabbis med styrka på gymmet.
Hörs ikväll
Puss
image37

hemsk musik och Werther's orginal...

- mohohooooho!
Suget efter godis kan vara enormt, uppenbarligen. William (min 7 år gammla kusin) blev nyss överlyckligt katig då han hittade två rullar med Haribo winergum. Allt för att göra mig och Olivia en anings avundsjuka, tills då han upptäckte vår påse med werther's orginal godis på bordet melan alla pluggböcker. Vi tyckte vi hade rätt till pluggodis. Nu kommer willepille o ska göra sin läxa han också, så hans rätt till vårt godis lär snart vara ett faktum enligt honom själv.
Jag har haft turen att vinna två vadslagningar över honom i helgen också, så 30 kronor fattigare ska han bli om han är en ärlig vadslagare. Däremot tror jag vi får kvitta den skulden, gillar inte vadslagningar, speciellt inte mot söta kusiner.
Olivia springer runt med plåsterlappar viftandes runt hälarna. Jag och mormor hämtade hem henne klockan 11 igårkväll, då Gislaved Drum and Drill corps kom hem från KTH-festivalen i stockholm.
Ska plugga vidare och bilderna från fredag kommer ikväll.
Puss

(Varför sitter min kära kusin och sjunger Darin-låtar? Jag vet att hon var ett frälst fan innan, men trodde den perioden var över :P  )


godnatt Sverige


Väckarklockan står redan på sju till imorgonbitti. Det kommer
inte bli lätt att gå upp när jag sitter här och töntar. Det är ju ändå
ganska skönt att sova i bilar, och dagen imorgon blir slapp med
moster, ska bli riktigt nice.

Vår kväll nere vid beachen på bryggan var riktigt mysig. Jag hade
jättekul och väntar på bilder från Lindholm, som jag lovar ladda upp
här senare. Emma coh jag satt med tårna i stångån och njöt av livet.
Jocke var glad, trots allt hans födelsedag - Grattis <3 - likaså Jakob,
Vincente, Daniel, Victor, Kappe, och Anton (som hoppas kryckor :/ som
många hade roligt med under kvällen) och många många fler.
Hade hur som helst en helt mysig och behövlig kväll för att komma
tillbaka i fas lite, och jag ser rikgit fram emot att få lämna den här
staden för två dagar imorgon.

Bilder kommar snabbast möjligast, ska se till att få lite sömn nu
Puss

for the sun

Ska ta mig i kragen gällande uppdatering snart igen. Mina dagar har varit lite upp och ner, och uttrycket att livet är som en berg-och-dal bana har stämt helt utmärkt på de senaste dagarna. Lite blandant folk har definivt varit mina berg, medans en del andra varit riktiga dalar. Hur som helst har jag beslutat mig för, att jag kan inte annat än att vara mig själv. Att spela några spel för att försöka vara som man tror folk vill ha än, det fungerar inte! Oärlighet speglar alltid igenom i längden. Det är tack vare mina berg som jag har insett att det duger absolut. Just nu orkar jag inte gräva ett djupare hål, nu är det dags att börja klättra uppåt och se dagsljus.

Hur som helst kommer min helg bli toppenbra!
Ikväll kommer Natalie hit och sen beger vi oss ner mot ån där dom flesta kommer hänga. Får se hur långrandiga vi blir där, men annars hittar vi nåt annat att göra.
Imorgon åker jag och mamma äntligen till släkten. Saknar dem oerhört mycket, och ser fram emot en glassar dag på altanen och grill på kvällen. Den där jädra brännan ska allt snart få börja visa sig!

                               image36
                                  Mitt liv


Nu ska jag ut och äta med min underbara mamma :) PUSS


.



Ibland så faller allt, faller så hårdare än vanligtvis. Alla starka murar som stått stadigt i alla väder blir lätta som fjädrar och rivs bara genom en enkel knuff. Alla knuffar, många knuffar. Är det som jag uppfattar det, eller är det hos mig problemet ligger? Jag behöver er styrka, behöver känna er där!

Bli som DU var förut! Jag uppskatade dig mer än du tror.

Take a bow

                                               
 Hej tisdag!
Jag tror gång på gång att det är måndag idag.
Sitter hemma hos Lovisa, och ungen tar en dusch. Jag lyssnar på One Republics låt "Stop and stare", underbar!
Min blogganda har lagt sig och vilat för ett tag, känns inte som jag har något direkt vettigt att leverera till er längre, hoppas på bättring snart. Å andra sidan så är ju det inget tvång att läsa, och vill ni inte läsa så gör ni ju inte det, förhoppningsvis =P

Vår dag imorgon känns lite sådär halvrolig.. INTE! Dagen börjar med matte nationellt, som jag iofs tror är hyfsat lätt. Det är ju bara g-delen imorgon och det vi har fått provräkna från tidigare år har gått rätt så bra. Sen har vi NK, och det ser jag aldrig fram emot! Troligtvis tråkigaste lektionerna, och det är väl just därför jag inte valde natur kanske, vilket jag är glad för idag. Hela dagen avslutas i varje fall med en föreläsning om musikhistoria i  2,5 timmar.. Peppa med fika!!!

Ska försöka skynda på Lovisa nu och få ivär henne och kola på korpvallsmatchen, får se hur jag lyckas med det.
Puss

Hjälp med att designa bloggen är varmt välkommet!!  

trött och hungrig

Mitt huvud är en aning tungt, och magen är lite tom efter 4 timmar på en någorlunda hård stol i ett föreläsningsrum. Eftersom jag vill komma igång så snart som möjligt att övningsköra så hade vi bestämt oss för att ta den där handledarkursen ikväll. 4 timmar med rafikregler, uppmaningar, tankar och tips. Men nu ska det i alla fall vara avklarat och hoppas på att få tillståndet på posten så snart som möjligt.
Lite smått avundsjuk på Emma som åker till Paris inatt, jag längtar verkligen utomlands just nu. Vill bort och sola eller shoppa eller vad som helst, bara fly vardagen för ett litet tag. När Emma L kommer hem från Gran canaria på onsdag lär ju inte längtan bli mycket mindre...
Ska ta mig en dusch och leta upp nåt att äta i kylen.
Sommaren är inte långt borta när klockan är tio i no och det fortfarande är ljust utanför fönstret.

                                                             image35




Grattis till moster Susanne idag också :)

Lördag

Jag är trött! trötttrötttrött! Börja fundera alvarlgit på om jag har brist på något, för jag har bara slappat hemma dom senaste dagarna.
Var nyss och kollade på min syster och låtsasmamma när dom var frisyrmodeller. Riktigt kul att "mingla" runt lite. Dom var hur som helst jättefina i håret.
Men jag orkar inte riktigt skriva nu, ska packa väskan och bege mig ner mot gymmet. Känns väl lite sådär halvpeppt på en lördag, men det är verkligen dags för en träningsomgång! Funderar på att hyra filmen "Hairspray" ikväll, någon som har sett den?
Puss

hello sunshine

Eftersom att mina senaste dagar har spenderat hos min kära pappa har jag int ekunnat uppdatera bloggen. Nlogg.se funkar nämligen int epå min dator där, kan det ha något att göra med att det är en Mac-dator?
Känner mig i vilket fall väldigt duktig just nu. Kom hem och såg en hög av disk i diskhon och bestämde mig för att diska upp alltihop! Ganska så skrämmande hur man vänjer sig vid sådan lyx som till exempel diskmaskin. Jag vet att ganska många ser det som en ren och vanlig vardagssak. Tyvärr gick våran sönder förra veckan och ett tag framöver är det handdisk som gäller.

Jag hade iaf en rolig och trevlig Valborg som började hemma hos emma med grillning och mycket tjejsnack. Efter några timmar drog vi in till stångebro där det var väldigt lite folk i jämförelse med förra året. Jag hade rätt så trevligt ändå, träffade många vänner, men kvällens höjdpunkt var utan tvekan när martin kom och gick mot mig längs vägen. Hade inte en aning om att han avr i LKPG över helgen och jag tror båda var rätt så glada över att se varandra.

Malin och Emma väntar på mig så jag borde bege mig härifrån. Vill ni se lite roliga bilder från valborg, kolla på www.daaging.blogg.se.

Puss

RSS 2.0