Maliin ((töönten)) Agné



Du kan ju bara gåå och lägga dig Mallan Brallan! ;)

ED säger att bilden inte kommer uppskattas! =O

Maliin ((töönten)) Agné



Du kan ju bara gåå och lägga dig Mallan Brallan! ;)

ED säger att bilden inte kommer uppskattas! =O

Nu är man hemma igen

Nu hemkommen från Stockholm. har idag blivit firad av Pappas famailj eftersom man blir ännu ett år äldre på Lördag =) wiiii. Kommer nog aldrig växa ifrån roligheten med att fylla år. Vem tycker inte om tårta och paket? 
Bilder och mer berättelse kommer imorgon :) Ska också säga att jag diggar Emmas "Ryktet säger..." riktigt hårt, kepp it up!

Stockholm, i mitt hjärta

Jag har haft en helt underbar dag idag!

Jag satte mig på bussen imorrse vid 9.40, och njöt av Vecko Revyn under den första timmen. Precis som Malin sa så läser man igenom den där tidningen ganska snabbt. 3 timmar senare kom jag fram till Stockholm, gick och köpte en god sallad och gick upp till hotellet. Samtidigt var DH på tv:n, vilket flyt!
Gav mig sen ut igen i folkvimlet och letade kläder i alla möjliga affärer. Var faktiskt rätt så skönt att gå själv =) Om än lite mobbad :P haha  Hittade en skön t-shirt från Carlings, en tröja med spets från Gina, ny foundation och ett par örhängen från den übercoola antikaffären från avstickargatan från Bibloteksgatan. Har ännu lite fler inköp som ska göras imorgon, men är än så länge jättenöjd med mina inköp.

Trodde att shoppingen skulle vara höjden av denna dag, men icke sa nicke! Mötte senare mamma och vi gick bort mot Odenplan och teatern Intiman. På en ren chansning och en hel hög med tur fick vi två biljetter till Turnén -08. Vadå vilken turné? Måns, Özz, Soran och Björn!!! Jag kunde inte slute garva, hur roliga som helst. Och Björn, vilken kille, förlåt, men han är ju helt underbar! Kunde knappt förstå att han stod ungefär 20 meter ifrån mig, hur länge har vi inte suttit och skarattat och beundrat hans klipp på youtube. Inte bara rolig, söt också!
    

Efter åt vi mat på en Italiensk restaurang, mumms för hur god pasta som helst!

Jag kan inte få nog av den här staden! Alltid så mycket folk, alltid puls och ständigt massvis som händer runt om kring. Nu ska jag titta på tv en stund, imorgon tror jag blir en riktigt bra dag det också, även om Björn slår en vanlig dag med hästlängder.

Hoppas klassen har kul på klassfesten <3

<3

Ska också tillägga att jag fick det finaste brev jag någonsin fått igår, av Lowisa. Gud vad jag är glad att hon är min vän!

Strax bär det av

Klockan är tidigt, och här sitter jag, snart färdig att ge mig av till huvudstaden. Dessvärre missar jag klassfesten ikväll, vilket ärligt känns sjukt trist, men 2 dagar i Stockholm tackar jag inte heller nej till. Jag hoppas dom får roligt ikväll i alla fall, ska allt ringa dom och påminna om att som saknar mig ;)

Igårkväll var det lite middag här med dem närmaste tjejvännerna minus Natalie som är hos Martin. Det avr jättetrevligt, och mysigt! Fick världens finaste sminkväska av Emma, Malin, Maria och Natalie som jag ahr längtat efter i över 1 år nu. Ska visa er för den i övermorgon på bild =) Fick trosor, en jättefin skjorta/blus av Marina och Lovisa som ni också ska få se, och vackra blommor av Emma och Malin.

Mer uppdatering i övermorgon, med bilder kanske både från stockholm och från gårdagskvällen. Nu går min buss om en timme, hurry hurry. Ha det fint och njut av lovet ögonstenar.

Gästbloggare: Malin

Amen tjaa (; Malin här alltså. Efter lite önskemål från en viss karro tänkte jag gästblogga lite. höh.

Förresten så var jag hos henne nyss. Karro alltså. Ungen fyller ju snart 17 bast. Närmare bestämt den 1 november. Coolt de där. höh. Ja men det vankades middag dårå, med himlans god efterrätt måste jag säga. Nån chokladmousse av något slag. Med hallon. Hon vet att jag faller för hallon. För fasen vad det är gott. Choklad med förstås. Men det är ngt extra med hallon.. mmmmm.

Ja men om någon hade missat det så äre ju lov nu. Hur skönt ? Har dock en hel hög med plugg som måste göras, men vad fasen, det kan gott vänta en dag till. Eller två. höh.
Karro åker ju till Stockholm imorn.. men vem är avundsjuk? Inte jag i alla fall. Inte alls.

För övrigt så längtar jag tillbaka lite till Gotland nu i dessa regnhöstiga dar. Det vet jag att KB också gör (KarroBarro), eftersom att hon pratar om de 24/7. Därför får ni en bild därifrån!



Jag är ledsen för att emma och karro släpade med mig på dyraste resturangen..
Karro är glad för att hon fick som hon ville


Ja men, det här var allt från den här gången! Vem vet, vi kanske hörs igen.
Om inte kan ni ju alltid kika in på min blogg

Kiss'n hug /Malin





Stöd Rosa Bandet GRATIS

Som troligen alla är medvetna om pågår för tillfället en Rosa Bandet kampanj i Sverige just nu. Just för att besegra bröstcancer! DU kan stödja kampanjen på olika sätt, men genom att klicka på länen nedan kan du stödja forskningen helt GRATIS! Genom ditt klick på länken skänker företaget ännu lite mer pengar.

http://www.pause.se/2008/10/24/stod-rosa-bandet/

You Belong

Besökarna går uppåt, roligt =)

Är det inte ganska typiskt att man vaknar tidigt när man väl får och kan sova i princip hur länge som helst. Det positiva är ju att jag kommer hinna med massor idag nu och jag tar tag i mig själv. Igår hade jag största slappardagen någonsin ungefär, började med att titta på filmen som ni redan vet, sen köpa en kebab till lunch och sedan sitta framför tv:n hela dagen. Ett bad hann jag med också, oj vad effektiv! =) Men precis som jag skrev igår, jag behövde en sån dag! Jag behövde den verkligen hur mycket som helst.



Känner att denna vecka kommer bli lyckad :) Den kommer bli så rolig att jag längtar till varje sak jag har inplanerad, men saktidigt försöker jag inte längta, för ju mer saker jag gör ju närmare kommer jag skolan. Men vet ni, när vi väl har börjat skolan, är det typ bara några veckor till jullovet, och det klara vi ju att stå ut? Eller?

Nu ska jag äta frulle, sen hacka gurka =)Yihoo

Puss och hej, återkommer senare.

Lov

Nu har ju faktiskt lovet börjat, och redan förra veckan bestämde jag mig för att denna vecka skulle ägnas åt att hinna ikapp mig själv. Skolan gör att man ibland lever livet lite för snabbt, och det mesta går ut på att få bra resultat på proven och plugga hårt. Så därför, för att just bara ta det lungt, har jag nyss tittat på filmen The Notebook i min mysiga säng, och just nu håller jag på att tappa upp ett bad. Filmen, jag förstår Emma som köpte den häromdagen, herregud vad bra den var. Världens vackraste historia!



Jag och Malin, bild från igår.

Nu ska jag kolla att jag inte svämmar över badkaret, som jag gjorde förra gången. Ha en fin dag =)

This love I feel for you goes on and on

Min blogguppdatering är väl i detta inte direkt värd något pris.

Min söndag har varit helt underbar! Vaknade upp i den bästa sängen jag vet, och dansade senare runt i hela huset med mina systrar till abbalåtar. Fick sedan veta att päronen planerat en eftermiddag av Bio, så för fyra av oss blev det Arn 2 och för den sista blev det Mamma Mu och kråkan, hahaha. Arn var jättebra, och sorglig. Hela historien knöts ihop på mest sorgliga vis, och jag som nästan blivit lite kär i Arn him self.  Direkt efter bion blev det en skön middag med hela familjen på Ming, mumms =)

Ska snart ge mig iväg och träna lite om jag nu orkar och sedan träffa Emma, Malin och Maria. Malin och jag har en crazy idé som vi får se om den gillas av de andra. Nu måste jag plocka i ordning här hemma, usch vad jag måste bli vuxnare med att hålla i ordning!




Jag njuter till fullo av lovet ! <3

They need a song like a new religion

Hej på er =)
Jag börjar redan känna mig mindre stressad och mer avslappnad än på länge. Tack för detta lovet alltså, kunde nog inte komma mer lägligt. Dagen har spenderats med Emma hela dagen på stan. Myspys! Hon fick smått damp när hon kom till mig och jag inte var färdig, men hon fick snällt vänta. För snäll var hon verkligen idag som tog sig tid och färgade hela mitt hår, som numera luktar nyfärgat och är superfint! Jag är helt enkelt supernöjd. Nu är allt som heter ljus utväxt borbortborta!
Puss


ohh didn't I didn't I didn't I

Idag på idrottslektionen hade vi en föreläsning om stress, olika anlednignar till det och symptomer. Jag och Lovisa satt och nickande medtyckande i nästan var och varenda symptom, haha hej hej hypokondriska, i alla fall lite, även om vi nu faktiskt är rätt så stressade. Nu är denna veckans jobbiga moment avklarade i alla fall. Religionsprovet och Ekonomiprovet! Är verkligen inte helt nöjd och kan inte släppa det riktigt ännu, men ska traggla vidare med det och hoppas på att min lilla hjärna inser ljuset snart.

Inatt ska Natalie sova hos mig. Min plan är att hyra film =D Är bara så sugen på att göra det :)
Får se hur det blir, skönt med fredag imorgon och sen lov!


The future that we'll never now

Provet i religion, det var nog bland dom mest speciella prov någonsin. Och det verkade som ungefär alla tyckte det. Skönt att det  är över nu i alla fall. Jag och Lovisa belönade oss med lite godis efter provet och sen hade vi abra en lektion kvar. Nu blir det gymmet en snabb sväng, känner att jag inte orkar hänga där så länge alls idag, emn koncentrationen på plugget blir betydligt bättre när man har tränat =)

Imorgon avklaras företagsekonomiprovet och sen är det bara lov lov lov !

Puss

You learn me to be strong

Nu är jag äntligen hemma. Haha, jag och Lovisa blev riktigt misslyckade efter skolan idag. Vi går som vanligt in mot stan och precis när vi kommer till trädgårdstorget upptcäker jag att jag har glömt min religonsbok i skolan. Som vi har prov i imorgon! Så jag hade inte något mer val än att gulligt gå tillbaka och hämta boken. Kul, tyckte ju jag och kände mig lite smått misslyckad. När jag ännu en gång kommer in till stan så har jag fått ett sms från Lovisa där det står "Hahahaha, Jag sitter utlåst och hungrig helt ensamm" Kände med ens att det inte bara var jag som hade lyckats mindre bra denna eftermiddag.

Ska börja plugga snart, få det gjort :) Skönt att lovet är nära nu för min skoltrötthet är tydlig. Känns som många är väldigt trötta på allt pluggande för tillfället, inte så konstigt kanske så som lärarna ger oss läxor och prov.



XoXo

Your the voice inside my head

Jag sitter här och tampas med religionsboken. Den är inte min bästa vän alls för tillfället. jag ahr lyckats ta mig igenom 127 sidor, anteckna och allt, och nu när det är 13 sidor kvar så känner jag att det räcker. Men va fan, kan ju inte ge upp NU när jag lyckats så långt redan. Ska släppa den där gulleboken åt sidan ett tag och låta företasgekonomin träda fram i ljuset. Grattis till mig att det är lov nästa vecka, jag kan inte bärga mig.

En promenad senare och PB får helt enkelt bli min räddning ikväll!

I want you to want me

Jag kom nyss hem från enda vanliga lektionen i skolan. Eftersom jag känner mig i fas med pluggandet till religionprovet ska jag slappa lite nu framför DH med clementine och kiwi. Och jag måste bara säga att en del människor i min klass är helt underbara. Jag blev bara så glad när jag träffade dom nu så nu känns min dag riktigt bra. Senare blir det plugg med religionen och ekonomin ska påbörjas. Får väl se om jag orkar träna idag eller om det blir en promenad istället.

Puss på er mina underbara vänner

Honey, I've fortgot about you

Just nu är jag hemma i vår pause mellan Iv:t och svenskan som är senare i eftermiddag. Håller på att fixa lite mat till mig själv, blir pasta med någon slags sås. Tar lite vad vi har hemma så blir någon liten röra. Imorrse var det riktigt jobbigt att gå upp ur sängen. Blev ganska sent igår men hann däremot plugga en del. Känner mig inte ens stressad till provet vilket är jätteskönt. Men i och med det så var det extra jobbigt att dra sig upp imorrse. Jag sa till och med till mig själv "JAg skulle kunna betala flera hundra rkonor för att få sova vidare" Men jag ahr kavr mina hundralappar och är vaken. När maten är klar blir det att slappa framför tv:n till skolan börjar igen.
Ikväll är det Prison Break igen. Gah, kan knappt vänta. Det är lite konstigt att jag aldrig tröttnar nu när jag har sett första boxen 5 ggr ungefär. Dax att titta på den snart igen kanske =)

Tycker för övrigt att det är sjukt bra att det är så många företag som stödjer Rosa bandet. Det är många reklamer på tv där förteag skänker en del av sina inkomster till den välgörenheten.

Since you wan't to be with me, you have to follow through

Jag kom nyss hem från Emma. Det slutade med att det bara var vi två som skulle titta på Gossip Girl ikväll. Bara mer gott till oss kan jag säga. Fruktsallad, grädde, glass och egengjord chokladsås. MUMMS!

Nu ska jag ringa lite folk och sen hoppa in i duschen plugga lite och sen sova. Känner att detta inlägget ger både er och mig noll, så då är det lika bra att avsluta här. Bilder från vår goda fruktis kommer imorgon. Pöss


My dream is to fly over the rainbow so high



Ligger just nu i min säng och tittar på Mamma Mia. Och lite seg som jag kan vara ibland så fick jag veta ikväll att en ny Mamma Mia sing-a-long version går på bio för tillfället. Alltså sitta och sjunga med i alla låtarna med text till på bioduken. Haha, vilken syn med en hel sjungande biosalong. Det vore nästan en upplevelse.

Imorogn blir det plugg för hela slanten, ska kämpa vidare med religionen och påbörja Företagsekonomin så smått. Myyyyysigt värre va! Senare på kvällen blir det Gossip Girl hos emma plutt pemma med Natalie och Maria också. Sen kanske det blir Arn 2 på bio så då gäller det för min del att skynda in till stan igen. Men sånt gillar vi.


You're so hot, tees'n me, so you blue but i can't take a chance on a kid like you

It's written in the stars you see

För att över huvud taget orka med allt gällande skola och krav måste man hitta sina små källor till glädje och lycka i livet. Göra dem där små extra sakerna som förgyller tillvaron. Ibland är dem inte helt enkla att hitta, vart ska man vända sig när källorna känns lite för långt bort?
Emma som senast sa till mig igår att hon trodde definitivt att den tunga höstdeprisionen snart hänger över många som en tjock, mörk gardin. Och jag som tvärnekade och sa att jag inte skulle tillåta mig själv att blir höstdeppad i år. Förra året hade jag otroligt roligt, känns som varje helg mest var fullproppad med saker att göra. Ändå såg jag då på julen och högtiderna med avsky, och fast jag faktiskt hade roligt på helgerna så hade jag nog en dust av höstdepresion i mig då. I år är det inte riktigt samma sak, det är mycket som har ändrats sen förra året. Gymnasiet är inte nytt och spännande längre, och jag längtar faktiskt till julen i år också.       Och vart är jag på väg här då?  

Jag hade bestämt mig för att deppet skulle hållas långt ifrån mig, att vinterns mörka och kalla dagar skulle vara mysiga och inte jobbiga. Och redan nu börjar jag tveka på att jag kommer lyckas med mitt mål. Himlen är klarblå och vi fick just helg, ändå kan jag inte sluta tänka tillbaka på förra året. Vill på något sätt tillbaka till flera olika stunder från ettan och bara stanna kvar där ett tag för att känna på känslan. Dom som känner mig tillräckligt väl vet nog vilka stunder jag pratar om på ett ungefär, och jag vet att en av mina vänner definitivt vet vad jag pratar om.


Är det såhär mysigt vi kommer ha det i vinter?

Hello there

Jag kom nyss hem för första gången idag, om man bortser från den snabba mellanlandningen jag gjorde tidigare idag precis när skolan slutat. Sen tog jag direkt bussen till pappi och var där en liten stund. Åt god mat med familjen och tittade såklart lite på Hanna Montana med min syster. Fick ett sms från Emma där hon undrade om jag ville hänga med på Hockey på kvällen. Och såklart jag ville det! Fick en helt pluggfri kväll, och även om man alltid kan plugga i princip hur mycket som helst är det riktigt skönt att göra någo helt anorlunda som får dig att tänka på annat.
Och eftersom Daggs brukar babysitta åt en viss stjärna i laget hade vi biljetter till Familjelougen, haha vilket var en höjdare. Runt 10 småbarn som sprang runt i stora Lhc-tröjor och pratade engelska och blev helt till sig så fort "dady's on the ice". Resultatet blev tillslut 4-0 för LHC och sista målet gjordes inte förens 8 sekunder innan avblåsning. Också det enda målet jag såg, uppmärksamt.
Hade en jätterolig kväll med Emma Pemma, och hockey är en aning roligare än att plugga kan jag lova =) Så tack Emma! <3


puss på dej gullunge
Och jag SAKNAR gotland :)

I'm feel so alive

Jag satt nys spå en buss ut mot pappa, men hoppade av den eftersom ingen svarade hemma eller på mobilerna. Så hinner jag precis komma hem till mamma och så svarar dom. Aja, jag ska ta och hoppa på nästa buss och ha en skön eftermiddag där ute. Igår var jag bara så trött och stressad på att jag oftast bara gör en massa saker utan att lyssna till vad jag egentligen vill. Och vet jag ens vad jag egentligen vill i alla lägen, lär man sig någonsin att veta vilka som är de rätta besluten?

Imorgon är det i alla fall Fredag vilket känns underbart skönt. Har inga direkt planer för helgen men på fredagkväll blir det i alla fall bara mys för hela slanten hemma med Familjen. Ska hitta på något på Lördag, ta en fika eller träffa några gullungar på kvällen kanske. Kommer behövas en del pluggtid till Religionen och Ekonomin också. Nu får man bara ge allt och prestera den sista biten in till lovet. Och äntligen då kommer vi att få slappna av en aning. Vi kanske borde dra ihop en klassfest, eller vad tycker ni ? Den förra var ju hur lyckad som helst =)

Nu ska jag ta en macka, sen gå till bussen så jag inte missar den som vanligt. Vore inte helt fel att baka lite med syrran kanske. Och Lovisa, tack för att du peppar <3


Flying so high over the ground

Jag ska snart gå och jobba i några timmar. Är ganska så trött men är inte så läng idag. Sen kanske det blir att träna med Emma på gymmet efteråt, men vi får se vad jag bestämmer mig för. Vi har mycket att plugga men som skönt är känns det som jag ligger i fas med Religionen. Man får itne tappa bort sig själv på vägen i all stress. 

Jag hörde denna underbara låt nyss när jag tittade på One Three Hill

 

Lysna på den får ni se, jag kan itne få nog. Kanske skämma bort sig med lite godis på jobbet idag?

Ta hand om er

:)

Jag är redan hemma. När vi kom till folkunga så var det tydligen så att dom som inte gjorde provet sist skulle göra det idag, och där blev vi lediga. Lite irriterande bara att vi inte kunde fått veta det förra gången, för då hade jag slutat redan 11.55. Men just nu är det egentligen skit samma =) Ska försöka pluga lite om en stund, efter att jag har vilat lite i soffan. Synd bara att tv-programmen just nu är sjukt dåliga, haha.

Puss


How to save a life baby

Jag ska slänga mig in i duschen nu och sedan gå och sova. Kanske läsa lite engelskabok innan ögonen slumrar igen för den är faktiskt riktigt bra. Efter skolans slut idag och innan sången började så stod jag och Emma och pratade ett tag i solen. Bara hur skönt som helst att höra lite galenheter av henne och få prata av sig lite. Älskar att hon bara är så spontan och glad =D  Sen på jobbet satt jag och fick en massa roliga sms hela tiden som fick mig att småle, bland annat av Lovisa som till hälften skrev på spanska, haha. Hårdplugg för deras del då det är spanskaprov som gäller snart. Nej godnatt på er vänner, ta hand om er och hoppas morgondagen bjuder på lika mycket sol som idag.


Like an ocean needs the sand

Hej på er allihopa! =)


 Hittade en fin gammal bild från ettan ;)

Jag är verklgien ledsen för min dåliga uppdatering, och nu har Lovisa bett mig om förbättring flera gånger, and here it comes. Skolan är rätt så tuff nu såhär i sluttampen innan lovet och allt. Vi har ett stort prov i religion omfattande 140 sidor nästa onsdag, dagen efter har vi ett avslutande kapitellprov i hela företagsekonomi A. Imorgon har vi inlämning i svenska, som skönt nog redan är färdig, ska maila iväg den starxii, och sedan hade vi också prov idag. Och i fredags! Haha, nu kan jag nog faktiskt säga att vi lever gansa så busy-iga liv! Jag har också lyckats jobba två timmar idag vilket gick jättebra, så skönt!

Min dag har varit toppen, om man bortser från provet. Hade sången idag vilket också gick bra, även om 20 minuter känns i korstaste laget ibland.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite religion, sedan MÅSTE jag hitta nåt att äta, för min mage skriker efter mat. Tyvärr kan det nog gå så långt att jag springer ner och köper något mummsigt. Lite belöning måste man ha ibland.

Hoppas ni haft en bra dag! =) Puss

det sket sig

Olivia hade skrivit ihop ett gulligt litet meddelande nyss här på min dator, dom åkte nyss. Och jag skulle försöka kopiera det och skriva in det här, men jag klantade till det och så var det borta. Men jag älskar dej också! <3

Vi har haft en riktigt mysig helg, med shopping i Norrköping hela dagen igår där vi alla hittade någonting vilket var roligt. Sen bestämde vi när vi åt lunch på harrys att på kvällen skulle vi göra en trerätters-middag. Så till förrätt åt vi löjromstoast, varmrätt blev klyftpotatis med tzatsiki och kött och till efterrätt persikopaj. Mumms! Känns bra att alla kommer hit om tre veckor igen, det är synd att vi bor så långt ifrån varandra. Det är så underbart att ha en sån som Olivia som kusin, för jag vet att vi kommer aldrig släppa kontakten. Hennes brorsa är rätt grym han också=D






Hur? Hur? Hur?

Jag känner mig bara tom! Ännu igen har jag tillåtigt mig själv att komma i detta läge.

hej hopp tralala

Mitt uppdaterande har legat på latsidan, men jag vill inte överrösa bloggen med en massa onödigheter och inlägg som inte är läsvärda. Ska det vara så kan det vara ordentligt!


Studiedagen igår spenderades hur som helst i Stockholm med Malin, tyvärr har jag nog aldrig varit i huvudstaden och hittat så otroligt lite jag ville köpa. Är jag snål eller vad är problemet? Min shopingmaniac, har den lagts på hyllan? Förr såg jag saker jag ville ha till höger ooch vänster var jag än vände mitt huvud. Nu har jag i alla fall pengar så jag kan shoppa med kusin, mamma och moster imorgon. En riktigt tjejhelg, myspys! :) Så imorgon blir det en heldag med shopping, god mat mm. Tyvärr måste det bli lite plugg för min del.



Vår nya Modell =D Galen med sin äppelkniv, maria fick se upp!

Jag gör en Lindholm...

Lite kvällsmys framför Grey's Anatomi med gott varmt te med honung, 70% mörk choklad och en clementine. Sen blir det en dusch och efter det att natta. Ha en mysig kväll :)

Puss

mot huvudstaden

Att jag bangade idag efter många tankeomgångar, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det om jag ska vara ärlig. Men det kändes bäst för stunden och tror det kan passa mig bättre nästa år. Känns ändå lite bittert när jag tom blev rekomenderad!


Det är en busy Karro som skriver ikväll. Eller i alla fall har jag inbillat mig att jag är rätt så busy av mig. Känns som mitt schema är fullspeckad nu för tiden, och det är väl lite busy? I förrgår och igår pluggade jag flitigt hela kvällarna, ikväll har det inte blivit lika mycket gjort, men jag känner mig nästan helt tom i huvudet efter dessa två kvällar. Ska försöka trycka in lite mer italienska fraser i huvudet, frågan är hur många som ryms bara.

Idag har det varit en väldigt slapp skoldag med sex och samlevnad både på morgonen och eftermiddagen. Efter skolan åkte jag direkt till Lovisa och hade en mysig eftermiddag hemma hos henne, alldels för länge sedan sist :)

Känns skönt att det blir stockholm imorgon. Lite avkoppling och ett avbrott från Linköping kan behövas, mer än ofta =) Blir alltid så glad när jag kommer till sthlm, kan inte annat än älska den staden.


Knäpp bild! Men från sthlm iaf :)

Moves I like to make them, Groves i like to break them

Nu är jag hemma efter en fullspäckad dag. Skolan flöt på som vanligt med en snabb cykeltur in till stan under lunchen med Lovisa. Direkt efter skolan vart det att sjunga och sedan möta Maria för att plugga på Wayne's. Båda tog varsin mint och choklad kaka, hmm, nej jag rekomenderar hellre kladdkakan faktiskt. Inte världens mest effektiva plugg kanske, men jag satt kvar själv en stund när Maria åkt hem och då fanns det inte så mycket mer än plugget att rikta sig mot. Så nu har jag försökt påbörja matteläxan ett antal ggånger utan vidare resultat, börjat planera till min debattartikel i svenskan, läst yttligare några sidor i engelskaboken, kollat igenom sammanfattingen av företagsekonomin och pluggat Italienska.
Vi har riktigt mycket i skolan just nu så det känns ganska så skönt att vara väl förberred. Man blir ändå nästan alltid stressad i slutändan!

Nu ska jag fortsätta plugga och vid nio blir det att titta på den nya serien om fågelinfluensan på Gotland. Går samma tid som Desperate Houswives, men vad gör väl mig det? Inget faktiskt =)
Clementinerna ligger och väntar på mig också, börjar bli smått beroende.



Haha, kanske inte världens mest intressanta bilder, men jag har i alla fall hållt mitt löfte idag.

XoXo

Jag glömde kameran...

Dagen började imorrse med att vår plattång exploderade. Den slog i alla fall gnistor. Så håret fick helt enkelt vara lockigt idag och jag kunde sova en stund längre. Och som vanligt var måndagen lika lugn som alltid, IV och Svenska på eftermiddagen. Riktigt skönt med en start som inte är så hektiskt direkt.

Var nyss på ett Step Basic pass på gymmet. Haha, är det bara jag som känner mig rätt klumpig när man försöker trampa upp och ner på brädan?

Imorgon blir det en fika efter skolan med Maria för att plugga Italienska till provet på fredag. Och efter det ska jag förhoppningsvis ta bussen hem till Lovisa och va lite med henne. Var alldeles för länge sen jag var där nu! Ska ringa henne nu och sen blir det att plugga.

XoXo

Save my song

Nu är jag tillbaka med lite bättre humör än innan. Samma grund ligger kvar, men allt är betydligt bättre nu. Jag tog en snabb träning på gymmet, och mötte sedan Emma och Natalie för att köpa hem lite god mat från Steves att äta innan Gossip Girl började. Det var riktigt mysigt, som vanligt :) Och vi bestämde att numera är det GG som gäller alla söndagar, för alla som vill i vår lilla fem-grupp!

Har också funderat ut att bloggare som ständigt lägger upp egentagna bilder är betydligt roligare att läsa. Så därför ska jag försöka börja dokumentera mina dagar i bilder lite mer än innan. Wish me luck on that one!

Sen skulle jag vilja ha en liten hjälpande hand av er läsare. Jag ligger i valet och kvalet angående min hårfärg. Larvig grej kanske, men ändå. Ber alla kommentera sin åsikt, Blond eller Brunett?


.

Allt kan bara dra!

Det är ändå ingen som förstår!!!!

Frustation, beslutsångest, uttråkad, trött, rastlös,

give me your strength

efter tips från Lovisa ska jag ta mig ett bad istället för att duscha idag. Höll alldeles nyss på att svämma över hela badkaret, inte så bra :P haha. Blir lite avkoppling med nya Vecko Revyn :)

Är jag ett hopplöst badoffer? Nu höll jag på att tömma hela badkaret igen, var ju tvungen att dra ur proppen o släppa lös lite vatten, men blev visst för mycket. Nej nu ska jag nog hoppa i innan allt försvinner!

Imorgon är det mysfredag :D puss

.

Redan under första lektionen, likaså under andra och tredje, under lunchen och under hela eftermiddagen och kvällen. Regnet piskar fortfarande mot rutan! Jag och Marina som skulle till folkunga mitt under ovädret, kände mig ganska nöjd att jag hittade tre tidningar att ha över huvudet. Det hjälpte faktiskt. Det har inte bara regnat hela dagen, jag har också varit på bra humör hela dagen. Hur underbart är det inte att skratta igenom sig en hel dag. När man kan se positiva saker i allt man gör, eller skratta år hur tråkiga saker som helst.

Just nu tittar jag på idol, och top model i reklampauserna. Jobbet ikväll gick bra ikväll också :)

XoXo


RSS 2.0