.

Nu är klockan sådär mycket igen, men var bara tvungen att skriva av mig lite. Gillar inte känslan att gå och lägga sig när man har en tanke eller en känsla som gnager inuti. Vad man får för tröst av att skriva ur sig det vet jag inte, men det är väl just att skriva ur sig det som är det hjälpande. Ibland vet man inte riktigt vad som är fel, bara att något är fel. Och när man tror man anar, när man börjar tveka på sig själv och när man inte längre vet var man har alla blir det svårt.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, mer än att jag behöver er, och med er hoppas jag ni vet vilka jag menar.

Godnatt

Första advent

Första ljuset är tänt, jag har ätit lussebullar och nu börjar den riktiga nedräkningen till julafton. För tillfället tycker jag mörkret, alla ljus och allt därtill är ganska mysigt. Vi får se hur det låter om några veckor :P

Just nu tittar jag på parlamentet. Med björn!! Kul att han är tillbaka ;)

Småland


Jag trivs så bra här! Trivs trivs trivs. När man kommer hit känns det nästan som att komma hem. Det är underbart =)

Dagen har gått ut på att slappa en del. Vi försökte oss på lite plugg innan men för min del lyckades det mindre bra. Ska strax fixa i ordning mig för kvällen, då mormor och morfar kommer hit. Så vi ska äta lite tillsammans allihop och fira mormor och mamma lite. Har dock skett ett litet missöde idag. Trots hans gullighet, min lille kusin William, skulle han göra något med min mobil. Har inte en aning om vad för det får vi inte ur honom :P Hur som helst lyckades han slå in fel pin-kod och ... När jag tar den står det såklart "Slå in PUK-kod". Den koden är ju såklart hemma, så min mobil är död tills imorgon kväll. Now you know ;)

Nu blir det fix.
Puss

I can't let you go

Känns mindre bra att vi kom till kusinerna så sent att jag missade Olivias föreställning. Vill verkligen verkligen se henne dansa, för jag vet hur grym hon är. Bara att veta hur mycket hon brinner för det, hur mycket hon älskar det! Jag vill se lyftet.


Mer uppdatering imorgon.
Puss


Torsdagsmagi

På en vecka som kännts ovanligt lång och ganska så jobbig, så är torsdagen äntligen här och imorgon väntar fredag. Ikväll ska jag trycka in engelskaglosorna i huvudet vilket vi får se hur det går.

Hinner inte blogga så långt nu, för strax kommer Mamma hem och då ska vi ner på stan för att kolla på en klänning jag troligen önskar mig i julklapp :) mihii

Jag har ändå tid att lägga in en jullåt som heter "My Grown up christmas-list".
 Extra roligt att jag sjunger denna på sånglektionen, tycker den är jättefin.

In his arms she fell as her hair came down

Hej kära vänner!
Det är ju tur att man har roliga vänner i skolan när lärarna för tillfället bombarderar oss med prov och sånt. Vecka 50 kan jag redan nu säga hej då till mig själv, ring mig inte, skriv inte, hör inte av er. Jag kommer vara så långt ner i böckerna så jag ändå inte hör telefonen. 3 stora och ganska så viktiga prov denna underbara vecka. I can hardly wait ;)

Eftermiddagen har spenderats med Natalie på Wayens för att plugga. Mumsade i oss en god macka och även en kladdkaka slank ner. Emma kom förbi en stund och nördade med oss. Wayens är för övrigt riktigt härligt. God mat och gott fika, mysig och lagom mycket folk.
Buhumbu ;(

Nej nu ska jag skynda.. Klädtips tack? Till önskelistan ;)


Ta hand om er, i slasket, gutt!


beeep

Vilka hurtbullar alltså! Träning nu två dagar rad för mig och Lovisa, vilket skänns sjukt skönt. Jag har också bestämt utan att knappt höra med Joel och Lovisa att vi ska dansa afrikansk dans nästa vecka. Haha jag hoppas dom hänkar :D

Fixade nyss till lite mat, varm pasta med kyckling, avvokado, majs och kyckling. Nu blir det lite plugg på engelskaglosorna, myspys på den ;) Kan rekomendera programmet "Halv åtta hemma hos mig" på fyran som går vid... halv åtta :P Riktigt roligt att titta på, tycker i alla fall jag.




Förövrigt längtar jag till helgen!!

Och förövrigt är snön ute ändå rätt så mysig när man rullar upp gardinen på morgonen.
Ta hand om er. :)

Gimme gimme more

Sitter hemma i min säng, denna håltimme på måndagar är ju när man tänker efter riktigt värd. Skönt att gå till skolan, äta lite frukost på iv-valet, planea inför fredagen och sen gå hem igen. Bara en lektion kvar idag som sen drar Lovisa och jag och tränar. En snabb liten uppdatering från en snöigt Linköping. Det bokstavligen yr här utanför fönstret, men så länge man sitter inne gör det mig inte ett skvatt. Lite jobbigare sen när man kommer ut och halkar runt i snön =P



Ha en mysmåndag i snön!

Julkänslor

Imorgon är det exakt en månad kvar till julafton. Igår invigdes julljusen här i Linköping, det är mörkt och kallt ute och julkänslorna börjar faktiskt komma nu. Tidigare idag gjorde mamma och jag lussebullar vilket bara förhöjer känslan ännu lite mer. För ett tag sedan åkte Emma hem. Snäll som hon är kom hon hit och hjälpe mig med det svåraste i Matten till provet som är på tisdag, det vill säga det mesta =P Det är tur att man har ett geni som henne i stunder som dessa.



Nu ska jag läsa klart boken i svenskan som ska vara klar till imorgon. Tristan och Isolde, vilket språk... Hoppas ni har haft en bra helg, 5 dagar kvar till nästa helg, kämpa kämpa.

Superhuman

Är det bara jag som känner söndagsdeppet komma krypande redan en lördagkväll?

Hur som helst har min lördag varit skön och lugn. Knappt öppnat böckerna en ändå gång, och visst behövs sådana dagar också. Efter en skön dusch imorrse och ett ensamt hus då det blev lite skrålande, tog jag bussen till stan för att sedan äta et god lunch på Wayne´s med pappa och Cia. Kan rekomendera deras kycklingsallad med pasta, mums ! Full fart på det cafét kan jag lova, hela tiden några som stod och väntade på bord. Hann också med en chailatte och kladdkaka innan vi fortsatte på stan.

Har äntligen köpt in ett par uggs idag, har letat länge nog nu. Bestämde mig för en lite tunnare variant då jag redan har den vanliga ugg-modellen. Ack så skön, men kan också bli rätt så varm och "klumpig". Så tror lite nättare skor kommer passa bra nu. Kan lova er bilder senare, för just nu har jag, slarvmaja som jag är, tappat bort min kamera. Men de som känner mig vet att den kommer fram snart igen. Precis som alla andra gånger.

Kvällen ser ut att bli lugn, Linköping går in i någon slags vinterdepp? Alla verkar njuta till fyllo av att mysa hemma för tillfället. Får glädja mig åt den lyckade maskeraden som var för ett tag sedan. Nästa helg kommer också spenderas lugnt, med släkten i smålands skogar. Fast i och för sig vet man aldrig, jag och olivia kanske drar ut och gör bygden osäker ;)

Puss

Utkast: Fredag eftermiddag, ...

Fredag eftermiddag, ligger i min säng och tittar på top model. Kan aldrig få nog av skönheten i fredagar. Blev en slappis lunch på Mc Donalds idag med Lovisa, Emma och Marina. Sen lite chill hemma hos mig och efet det vidare till nya Iv valet, för min del matlagning. Jag och grabbarna i min grupp fixade till en kycklingwok med nudlar som vart riktigt god, fakstiskt :P Däremot skulle man ju gärna kunna slippa allt städandes efteråt.

Mitt under matlagningen upptäckte en tjej att snön föll ute, och när vi slutat var det skapligt mörkt. Det är verkligen vinter nu, enligt dator är det -2 grader ute för tillfället. burrr... men måste ändå tycka att det är rätt så mysigt. Inne i stan är alla träd upplysta av massor lampor och likaså hänger lampor över gatorna. Lussebullar ska bakas på söndag har mamma bestämt och snart är det första advent.

Ikväll blir det lugn hemmakväll, imorgon får vi se vad som händer.
Ha en bra fredagskväll folk :)


Forever on the dancefloor

Nu har vi dem! Biljetterna till Chris brown den 23 januari -09 på hovet i stockholm. Dom släpptes 09.00 imorrse och vid 09.02 var dem våra. Så glad glad glad!!!!  Så den 23 januari blir det stockholm för fulla muggar.



Mer uppdatering om underbart sköna studiedagar senare.

Studiedag

Och så är det fredag igen. JO men det är ju som fredag för oss som är lediga onsdag och torsdag. Jag kan inte annat än älska situationen. Ska nu dra mig ner på stan och handla lite mat, sen laga den och sen avsluta med ett bad kanske :) ikväll kommer emma och malin, lär bli livat som vanligt.

Återkommer sen

You create your own happines



Där har ni lite bilder från maskeraden, som var underbart rolig! Att man inte ser helt vettig ut är kanske inte så konstigt när de flesta går in till 110 % för utklädnaderna.

Jag är bara så glad, och lycklig. Våga smaka på ordet lycka! Hur ska man definera det, när ska man våga säga att man är lycklig. Våga säg att du är lycklig, man kan ganska oft bli vad man intalar sig själv. Precis därför är jag lycklig och glad. Min helg har varit en riktigt fullträff, och just helger som sånna här är man otroligt glad och uppskattar alla fina människor man har runt om kring sig.

Som jag redan berättat var maskeraden i fredags jättelyckad. Äntligen en lyckad festkväll.

I lördags vaknade jag vid 11.30 då jag somnat vid halv fyra på natten. Skönt att för en gångs skulle kunna sova länge, vilket jag nästan aldrig gör nu för tiden. Så dagen började minst sagt bra. Blev en god frukost på det och sen ringde Malin och fråga och jag skulle med en sväng på stan. Hoppade in i duschen och mötte sen upp henne och Emma, vi kikade runt lite men kom fram till att donkan lockade mig och Emma mer. Så med varsin Happy Meal blev det lite skitsnack samtidigt som regnet började smattra lite lätt utanför.
Senare på kvällen blev det att åka ut till Berg för att hälsa på släkten lite. Kul att träffas när man inte ses allt för ofta. Fick skjutts av kusin in till stan som nyss tagigt körkort, grattis till honom. Blev sen filmkväll hos Pontus med Lovisa, David, Emma och Joel. Vantage Point, som jag iofs redan sett, men som faktiskt var bättre andra gången.
Dom lyckades också grundlura mig. Då jag hörde att det gång på gång knakade uppe i trappan frågade jag om Pontus hade hund, och svaret blev nej, mer var det inte med det. Men knakandet fortsätter och snart hör jag också hur det är något som dricker vatten, ganska så högt om man säger så. Alla påståd att det var katten, så vad skulle jag säga. Lovisa och David sa ungefär tio ggr under kvällen ska vi in ringa ner Leo, jag trodde ju dom menade Leo i klassen. Efter ett tag kommer en riktigt stor hund nergåendes för trappan. Och David i princip knuffar honom på mig! Jag lyckades faktiskt behålla lugnet någorlunda, men skulle gissa att min min var ganska unik när han kom rätt nära.
kanske ska tilläggas att jag är rätt rädd för hundar och att dem andra fick sig ett skratt.

Lovisa sov hur som helst här inatt, vi gick hem genom natten vid 2 ungefär. Mys och skön söndag när man vet att två studiedagar väntar på tisdag och onsdag. Sönddagsdeppet finns inte ens.

Ikväll blri det gossip girl hos malin. Ska man dra sig ner till gymmet en stund nu? =)

Ta hand om er

Fötterna värker

Nu är jag hemma efter den omtalade maskeraden. Känns som vart jag än kommit har det varit någon där som skulle dit eller visste något om den. Vi träffades först hemma hos Natalie, med Julia och Lovisa. Började så småningom fixa i ordning oss och sedan laga mat. Blev jättegott även och jag och N blev smått äcklade under stekningen ;)   Måste tillägga att jag tyckte vi alla fyra var fina faktiskt. Julia var pirat med i en toppensnygg "dräkt", Natalie var pippi med äkta flätor, Lovisa var Indian med pilbåge och fjädrar, och jag, jag var indier.
Efter maten blev det efterrätt till Idol och sedan skyndade vi vidare mot bussen som tog oss till Berga. Efter lite orienterande hittade vi fram till scoutstugan där det redan var proppat. Doktor mugg, kyckling, mexican, gris, fönster, akon, fransman, mimare, målare, chearleader, should I go on? Urvalet var enormt, och det var väldigt få som var utklädda till samma sak. Blev förvånad gång på gång då jag såg fler och fler hur mycket alla hade engagerat sig. Riktigt roligt att se alla olika dräkterna och påhitten.

Kvällen kan förklaras med värk i fötterna! Sjuhelsikes mycket shake på dansgolvet. Fullt med folk och drag, bra musik av J och H och många fina kort. Hoppas jag kan få alla kort av Lovisa och Julia imorgon, för smart som jag är glömde jag min kamera i all hast. Måste se till att sova en stund nu, men mer berättelse kommer imorgon och förhoppningsvis också bilderna.

Min fredagskväll kunde inte ha spenderats bättre <3 Tack Lowisa för att jag fick komma

Maskerad

Ikväll blir det party :) Hoppas på en dunderrolig kväll, skulle verkligen sitta fint nu! Ska ta och packa ihop mina grejor nu, och sedan bär det av till "Styvbjörn"... Ikväll blir det i alla fall bilder, om jag hittar min kamera vill säga.

Puss och ha en fin kväll.

.


Jag är så otroligt trött. Och också otroligt trött på att vi får så dålig mat i skolan. Man ska i alla fall kunna äta sig mät och vara det hela dagen tills man kommer hem. trött trött trött!!!

Snart måste jag ta tag i mig och gå ner o köpa lite grejer till imorgon.

Memories that remaine

När dagarna är mörka och kalla som de är här uppe i Norden största tiden av året är det underbart att ha gamla minnen att njuta tillbaka av. Har just läst igenom ett antal gamla blogginlägg som gör att det spritter till i magen och man blir helt varm inombords. Det handlar inte om att leva i dåtiden, bara om att minnas och glädjas. Jag kan inte få nog att skriva om och tänka på Gotland. Inte bara för att det blev en sådan överraskning för mig att jag trivdes så ofantligt bra, då jag till en början mest var deppad att jag inte fick uppleva mitt Halmstad. Men Gotland har allt! Och jag är förälskad. Lugnet över ön, stämmningen som finns bland alla semesterglada, värmen, havet, husen. Veckorna där gjorde min sommar underbar, för under den tiden så var nog nästan allt perfekt. När jag, Emma och Malin var inne i Visby och "levde livet" en varm sommarkväll. Fanns det något som kunde stoppa oss då? Det var vi och sommaren. Eller alla härliga dagar på tofta med släkten, och Olivia, kunde vi haft det mer underbart? En sak vet jag säkert, jag ska tillbaka till Gotland, så snart som möjligt!

Idag efter skolan sprang jag och Natalie runt och letade maskeradkläder till mig, och nu har jag nog äntligen bestämt mig, nog... Längtar till fredag, känns som det kommer bli en lyckad kväll =) Just nu är ST på utvecklingssamtal, tvekar starkt på om hon har utvecklats något under årets gång den där plutten. Nu ska jag skriva klart Ekonomiuppsatsen ;)





Some people live for the furtune

Jag ska ta att slänga i mig en macka nu, och sedan springa till jobbet. Tänke bara kommentera Lovisas kommentar i förra inlägget, och jo det är sant, jag gick upp vid q2 mitt i natten och satte mig lite med uppsatsen till företagsekonomin. Var ändå så stressad så jag inte kunde sova, men jag vet, hur puckat gjort som helst. Haha, iddi totalt!

Imorgon kommer det bilder, jag lovar er. :D

Måndag

Och ännu en gång var det måndag. Samtidigt som det känns som veckorna flyger förbi är det faktiskt bara 1 vecka sen jag fyllde år. Men måndag innebär väldigt slapp dag i skolan. Först IV och sedan svenska, and there it ends ! Efter skolan följde Lovisa och Emma med mig hem. Emma fick agera mattelärare men som tur är kanske vår förvirring har lagt sig en aning. Emma åkte hem till hunden och Lovisa och jag fixade till lite maränger. Goda, men bruna och prickiga, haha! Dom ser väl inte ut som maränger heller för den delen, mer som kluttar :P haha

Känner på mig att min vecka kommer bli bra. En del plugg med det finns roligt så det överväger. På Onsdag ska t.ex. jag, Emma och Natalie till Guns Hobby bod för att leta maskeradkläder till mig, nästa rolighet, som väntar på fredag. Mer uppdatering om dessa roligheter kommer senare. Nu blir det stan en stund och sedan gymmet.

Puss

:)

           

Lite av de bilderna jag hade tänkt ladda upp igår, men då hade ju blogg.se lite mysko

I smile couse I deserve to

Jag har en skön känsla inombords som är alldeles lugn. Det är söndag och det finns inte en gnutta skolångest inför imorgon. Fram till jul känns det som allt kommer kännas som en mindre dimma, vilket är ganska skönt. Bara följa med i ryttmen och svängarna.

Tidigare idag kollade jag på när min syster spelade handbollsmatch. Vilken stjärna hon är min gullunge =) Två mål, stolt storasyster. Jag och den minsta av oss satt och gjorde små danser till hejaramsorna som var riktigt bra. Jag kommer ihåg när jag gick i lagsporter, vi körde bara dom vanliga "vi har seglat över för att se det bästa laget...."

Kollade nyss på programet Matakuten. Det är ju sjukt att kattmat är mer näringsrik än skolmaten. Då har det väl ändå gått en aning för långt. Okej att alla har olika smak och tycker om olika saker, och att man inte kan laga mat som alla tycker om, men att maten som hela Sveriges elever får är sämre än både fängelsernas mat och kattmat?! Dåligt! Glömmer aldrig när vi en gång kom in i matsalen och möttes av en knallröd röra med kyckling (eller var det fisk) och helkokta ägg i grytan! Vidrigt, behöver jag ens säga att vi vände och gick direkt. Är det några som behöver bra mat är det väl vi som ska koncentrera oss hela dagarna och prestera bra i skolan. Naee, ÄNDRING!!

Nu blir det ekonomi- och matteplugg, om två timmar börjar ju GG. Vad hände med deliciousfive där då? ;)

skiiiiit, hade laddat upp massor fina bilder! Detta suger ju

When you're day is gone

Ibland förstår jag mig bara inte på en del.

Som ni redan vet lockade jag Lovisas hår tidigare ikväll, och jag måste säga att hon vart hur fin som helst när hon var färdigfixad. Kanske kommer upp en bild senare.

Min kväll har spenderats hemma framför idol och fredag hela veckan. Godisförbudet fram till jul sitter i och därför blev det glass ikväll istället. Imorgon ska jag träffa Malin och vi får väl se vad vi hittar på, nån video till videobloggen kanske.

Här har ni en fin låt, och som kanske känns igen. Ni vet filmen som visas på körskolorna, och också Don't Drink and Drive. Ska natta nu, klockan är 23.47! Duktig =)

För kärlekens skull

Sitter just nu hemma hos min lilla Lovisa. Det vankas nobellmiddag för henne ikväll och hon kommer bli riktigt vacker, ännu mer än innan om det nu är möjligt. Jag har hjälpt till lite och lockat hennes hår.

Skönt att det är fredag idag, även om veckan gått otroligt snabbt och jag hela tiden trott att det varit en dag back, tisdag när det är onsdag, ja ni förstår. Börjar bli lite hungrig och ska nog snart åka härifrån då unden ska vara borta om 20 minuter ;P Imorogn blir det att kolla på Emmas match med Malin. Lär väl också bli en del pluggande i helgen, det känns att vi går i tvåan nu kan jag lova.

Hittade en fin gammal bild =D


detta är för kärlekens skull

I have this dream

Torsdagar, veckans kanske tuffaste dag. Speciellt när maten i skolan är ooätlig. Morotssoppa? Finns det ens något som heter så. Så vi har levt på 3 mackor under hela dagen inklusive en idrottslektion och slutat vid fyra. Magen krampade av hunger!!! Tur att man har roliga vänner i klassen som livar upp det hela. Ska skänka en extra tanke till Emma, som påpekade idag att glömt nämna henne i ett visst blogginlägg tidigare, meningen var ju att du också skulle stå där, och det vet du! ;)

Nu ska jag ner till gymmet och träna med Emma, skönt att slippe träna själv =) Ska bara hämta min mobil först som är färdiglagad nu, yipi =D


it's a hard work work

Den här dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Och det kryper i kroppen på mig, är trött och uttråkad på samma gång.Men imorgon ska jag se till att må bra, bara må bra! Efter skolan ska jag ner på gymmet (om jag inte mår sämre) och annars får det bli en promenad. Ska sen gå till hemköp och köpa hem god frukt så ska jag skäma bort mig med en god fruktsallad. Kanske också sätta på en av mina filmer jag fick när jag fyllde år. Jag har tänk att jag ska titta på nån av dem hela veckan men har bara inte tagit mig tiden. När veckan består av 5 vardagar är det väl lika bra att göra även vardagen speciell ibland.


Nu ska vi ut och gå här, är lite sugen på att titta lite på novemberljusen. Har legat i sängen hela dagen, iofs pluggat men ändå. Och föresten, jag längtar riktigt galet mycket till jullovet.


hey boy

Hej kära!

Jag har varit sååååååååååååå nära att somna på varenda lektion idag. Okej att jag brukar vara trött, men brukar inte sitta och stänga öögonen, och tänka för mig själv att jag bara ska blunda i några sekunder för då kommer jag bli en gnutta piggare. Psyko?   Är just nu sjukt trött på att sitta i min säng med min dator och plugga lite då och då. Måste hitta på något, NU! Träna kanske?

Varför?

Varför känner jag mig stressad och uppriven när skolan är lugn
Varför gör jag allt värre och förstorar till en höjd jag inte kan hantera
Varför blir alla beslut till ett stort berg jag måste bestiga

honey

Nu blir det te, kanske lite ost och prisonbreak. Mumms! Också mumms på went ;)

Sammanfattning

Sitter nu i skolan efter ett långt och skönt lov, och framförallt välbehövligt! Är redan trött och inte jättesugen på lektioner, men hey det är jullov om 7 veckor!

Tänkte dra ihop en liten sammanfattning av mitt lov (ja Natalie du som inspirerade).

Måndag: De sista veckorna innan lovet kände jag mig otroligt trött och stressad på grund av skolan, därför beslöt jag mig för att spendera hela måndagen bara för mig själv och ta det lungt. Tittade på film, badade och tog det allmänt lungt. Enda gången jag gick ut under dagen avr ett snabbt besök till Ikea.


Tisdag: Vaknade tidigt, som jag gjort typ hela lovet, varför? Dagen gick åt till att förbreda för kvällen när mina tjejer kom och ät lite mat hos mig. Lite firning inför födelsedagen.

Onsdag: Tog bussen tidigt till Stockholm, all by my self. Blev en del shopping och en god sallad på hotellet vi bodde på. Kvällen var en av de stora höjdpunkterna på hela lovet. Vi hade turen att få biljetter till Björn, Soran, Özz och Måns. Kalla mig fjantig, men tror jag är kär i B!

Torsdag: Blev ännu lite mera shopping innan jag tog bussen hem relativt tidigt. Blev sen hämtad och blev firad.

Fredag: Shoppade med Mormor, fick även min nya härliga säng som jagförövrigt längtar till rätt så mycket just nu. Kvällen spenderades med emma hemma hos mig, med chips och godis, roliga filmer.

gah nu kom skolkatalogen ! m¨ste ruuusa


think about it

Ligger med en stor kopp te i min säng och tittar på Gossip Girl. Finns det något bättre sätt att spendera en söndagskväll på? Vid 21.15 blir det också bio med Emma, Malin och Maria. Finns det något bättre sätt att avrunda lovet på?


Har nu lovet bilder på vad jag fick av vännerna, och bilder från igår men dom kommer så snart jag har fått bilderna från Olivia.

Dagen idag har spenderats på tornby med familjen p och senare blev det övningskörning. Watch out! ;) Borde nog ta att skynda på mig själv en aning nu, ligger här i min pyjamas och tjejerna kommer om 35! tror dessutom dom skulle börja klaga om jag inte var färdig när dem kom. Hörs imorgon :)

This years love

Bilder kommer snart, precis som jag har lovat er. Under tiden kan ni kolla in vår nya videoblogg.

Vill skänka en tanke åt alla underbara människor som grattat mig idag, inte bara familjen och släkten. har fått massor sms, sånger över telefon och det allra finaste var från klassen. Dom ringde från klassfesten och skrålade i kör,  min älskade klass och mina älskade vänner.

Födelsedag! =D

Och så är den dagen här som man går och väntar på under hela året, sin egen födelsedag! Hur kan man inte bara älska att bli väckt med skönsjungande familj och högar med paket.

Hela överraskningen började igår eftermiddag när jag kolm hem från Ikano med Mormor. Var på väg in i mitt rum för att ställa dit blommorna jag fått av Emma och Malin, när det står en helt ny säng i mitt rum, mycket bredare än min vanliga. Dessutom var rummet ommublerat och det blev hur bra som helst. Har längtat efter bred säng länge nu, så det var en mycket uppskattad present från Mormor och Morfar, tack så jättemycket! =)

Igårkväll trillade första sms:en vid 00.06. Bra jobbat där Emma och Malin! haha ;) Hann också trilla in ett från Emma äpplet innan jag somnade, och vaknade senare av en sjungande mamma och M & M. Nog första gången jag sover på riktigt när jag fyller år =) har det med åldern att göra kanske?

Har fått jättefina saker nu på morgonen, mina efterlängtade Miss Sixty jeans, armbandet från MQ som jsg suktat efter i månader, snygg klocka, pengar, två filmer, tidning, vantar, puder mm. Kan fortsätta men ska väl inte tråka ut er ;)

Nu måste jag dra mig upp ur min underbara säng, för att göra i ordning rummet och mig själv tills övriga släkten kommer hit idag. Bilder får ni ikväll, kan slänga upp vad jag köpte i stockholm då också. Och vad jag fick av vännerna.

Ha en riktigt fin dag allihopa, för det tänker jag ha, och det kommer ingen kunna sätta stop för! <3

Dålig, sämre, uppdatering

Inte alls bra, sorry!
 Men nu är saken så att det är min födelsedag idag :D weihoo :)
hinner eller orkar inte skriva mer nu,ska krypa ner i min nya, jaaaa NYA säng :D Överraskning. Berättar mer imorgon, med bilder osv. det är ett löfte. Puss


RSS 2.0