She's so high - Natalie asså!

Natalie står just nu i mitt kök och skär avocado, smått vickandes på rumpan till Elouise. Hon är galen! Jag skulle också nämna att hon var duktig sa hon nyss. Lite egenkär den där, men det ska man väl vara :)

Vi lagar i alla fall ihop en god måltid hon och jag, lax med pasta, örtsås, gurka och avocado. MUMMA! SOm ska avnjutas till idol. Och jag måste säga att det riktigt gnistrar om henne, glad så det bara sprudlar, och sånt gillar vi att se. Hon är ju trots allt min bästa vän <3



Jag älskar dej din lilla höna!

It b-reaks my heart

Godkväll älsklingar!

Pratade nyss med min kära moster, och hon tyckte precis som jag att hösten kan ge en rätt så deppig känsla. Gillar verkligen min moster, vi har alltid haft lite samma intressen.Men det är liksom 1 oktober snart! Hon och min kussebusse kommer hit om ett tag vilket kommer bli superkul. Jag har en viss känsla av att Olivia kommer gå crazy inne på nya Gina Tricot.

Idag har jag hunnit jobba, snacka lite skit med Kurre och övriga där uppe, och hann som tur också med att se idol när jag kom hem. Det är däremot rätt så jobbigt att sista delen av programet sänds 1,5 timme efter den vanliga sändningstiden.

Men nu säger ögonlocken godnatt, så ska väl borsta tänderna, imorgon blir det till att plugga. Gahh, inte gjort NÅT idag !

XoXo

Sundays



Nu är hösten faktiskt här. I år ska jag nog försöka hålla mig borta från dom vanliga höstdepprisionerna. Dom som hörde mig sent inatt skulle nog säga att jag redan var inne i ett sådan höstdepp, stackars Emma, Malin och Natalie vad jag klagade! Somnade sent som tusan och vaknade alldeles för tidigt, det anledningen till att jag är rätt så trött idag. För festandet igår beror det definivt inte på. Det var tyvärr inte så roligt! Jag saknar den där känslan som jag tyckte man hade lite förjämnan förra året i ettan.

Snart blir det en god kycklingsallad med avocado, fetaost, bacon och majs. Sedan tänkte jag ta mig en iaf kort promenad och sedan köpa en påse med godis att avnjuta framför den romatiska komedin på femman ikväll vid 20.00. EN riktigt mysig kväll som man behöver någon gång ibland.

Imorgon ska jag köpa den där fina jackan som jag har tittat ut, hoppas den finns i vår affär här bara.
Peppa för måndag imorgon !
XoXo


.

Det är lördag, klockan är 12.56 och jag har redan hunnit duscha, påbörja plugget av företagsekonomin och läsa 15 sidor i min urtråkiga svenskabok. Känner mig ändå en aning duktig :) Nu skulle rummet behöva en ansiktslyftning och sen blir det nog en runda på stan. Ska läsa 10 sidor till i boken först bara. Yeeah, i'm back on track!

Londonfebern återvänder!

Jag läste nyss lite i Blondinbellas blogg om hur dom har det i London. Vilket fick mig att längta tillbaka otroligt mycket till min och Natalies resa för lite mindre än ett år sedan nu. Som tur är har vi ju redan planerat att åka tillbaka hon och jag, men den gången ensamma. 2012 right? Eller var det 2010?

London, en stad full till bredden av puls, shopping, orginella människor och musikaler. Vi hann inte se en bråkdel sist vi var där, så ett återbesök är befogat.













Ta mig tillbaka!

Lovesong



Vardagen och livet kan ibland ha en förmåga att sväva förbi väldigt fort. Utan att man riktigt tänker till och stannar upp så gör man allt i snabbspeed mest hela tiden. Kvällar som dessa kan man ibland få lite tid över till att bara tänka. Och jag kom och tänka på mina vänner. Vi har alla våra ups and downs, men jag kommer nog aldrig sluta förundras över hur otroligt bra dom faktiskt är. På en föreläsning i skolan för några veckor sedan berättade en kille om hur han såg på skillnaden mellan vänner och kompisar. Att vänner var sånna som man vet står vid ens sida till 100 %, och som verkligen ställer upp när man behöver dem som mest och förtjänar dem som minst. Kompisarna, dom har också en viktig plats, men inte på samma sätt som vännerna. Jag kan inte annat än att hålla med honom. Att vara en vän, eller att ha en vän, är betydelsefullt.

Såklart har vänner alltid varit viktiga, men det är under de senaste åren som dom har haft störst betydelse. Att ha en vardag utan att dela den med någon är troligen inte lika härligt alls.

Så i detta lilla blogginlägg, och till alla mina vänner (kusiner) som läser detta vill jag att ni ska känna er träffade. För helt ärligt och öppet gör ni mitt liv så mycket härligare. Ta åt er, för ni är underbara! NIiställer alltid upp, är glada och härliga, lyssnar och förstår, skrattar, ger och tar, jag skulle kunna fortsätta.. Jag hoppas ni vet vilka ni är. Jag älskar er väldigt mycket!


Loves come to those who belive it, and that's the way it is

Hej Kära Vänner!

Redan när jag gick till skolan imorrse och trallade på sång kände jag att dagen skulle bli bra. Och det blev den :) Det roliga är att det inte är något speciellt som har hänt, jag har bara varit på bra humör, och kännt mig pigg och glad i stort sett hela dagen. Och tro mig, jag vet hur bra jag är på att förstöra underbara dagar som denna, genom någon liten tanke eller handling så kan allt kännas botten igen. Men idag tänker jag inte tillåta det, jag tänker inte tillåta att göra mig själv ledssen. Det är bara så onödigt och obefogat.

Igårkväll pratade jag med Martin, som kommer hem i helgen igen. Jag gillar verkligen att han har börjat komma hem så pass ofta som han faktiskt gör just nu. Så får se, kanske spirnger ner och möter honom på stationen efter skolan på fredag :)

Jag hoppas planerna går i lås imorgon, skulle vara underbart mysigt att få lite feeling av the old days. En skön kväll på gymmet med god mat efteråt och massa härligt snack :) Hoppas det löser sig, and you know who you are !

Nu ska jag strax ut i solvädret, jo, för det känns faktiskt som sommar idag. Jag klagar inte, ge mig mer av sånt väder känns allt så mycket lättare.

XoXo

say it right

Good day there!
Och så var redan måndagen avklarad. Veckorna går under skoltiden mest ut på att räkna ner dagarna mot helgen. Så idag har vi fyra dagar kvar. Två test i italienska och matte, ett coper-test och en inlämning i idrott, det är ungefär så långt vi har kvar till nästa helg. Och vanligtvis lär väl den högen spädas på en del underveckans gång innan vi når fram.
Och som Daging nyss skrev så är ju höstlovet ännu ett sådant skönt mål. Inte bara för att jag som dom flesta andra älskar lov, men sen har jag ju min kära födelsedag då också. När IV:t var avklarat idag gick jag och Emma L en sväng på stan och letade ut lite guldkorn i alla folktomma affärer. Hittade en hel del att skriva upp på min önskelista. Fina armband, tröjor, presentkort och filmer.

Såg nyss att "I ditt ansikte"  är ikväll. Så det förra veckan och fy vad roligt det var. Se det! Se det! Se det!

Nej nu börjar OTH igen, och sen blir det att gräva sig en bit neråt i högen av plugg.

XoXo


Välkommen

Välkommen tillbaka Karro
Tack så mycket

Efter lite övervägande så bestämde jag mig för att köra på blogg.se ett tag igen. Jag saknade min design lite men jobbar för att fixa till en ny header så småningom. Jag själv är inte så bra på sånt. Men min kära kusins vänner har en del talang.

Min söndagskväll spenderades hur som helst som ett bra avslut på en helg ska spenderas, enligt mig. Med för en gångs skull riktigt lyckade platser på bion, och med överdrivet stora påsar godis såg vi Patrik 1,5. Jag har en förkärlek för svenska bra filmer. Och denna gick rakt in i hjärtat. Så rolig, träffande och tänkvärd. Mitt råd, Se Den!




Nu måste jag sova. Har bara en vanlig lektion imorgon, men lite sömn kan man ha nytta av ändå.

XoXo

RSS 2.0